Neler Yeni

Öneri Cooler Master Masterliquid Ml360R tekrar indirimde çök 🔥🔥 (indirim bitti)

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Marka kısmı çok önemli değil dostum burada incelemesi olmasa bile yabancı kaynaklarda olabiliyor. Çok iyi markalarda var ama ürünleri berbat. Bunların başında MSI sıvı soğutmalarının bir bölümü geliyor mesela o yüzden marka odaklı bakmamak lazım.
Arctic bu soğutmadan daha iyi bu arada. Hatta Arctic çoğu 360mm den daha iyi. Bunu çoğu kişide söyler zaten.
markadan kastım servis aslında, bilmiyoruz etmiyoruz servisi nasıl arayınca ulaşabilecekmiyiz bunlar çok önemli okadar para veriyoz marka tanıdık olmadığı için bilgi alacak adamda olmuyor.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Arctic yer bunu. Kasana uyuyorsa 280mm daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kasana uyuyorsa 2500 e Arctic falan var 280mm. 2700e Lian Li Galahad var.
240 olduğundan artic geride kalıyor 280 olsa artic daha iyi test sonuçları burda
1665787119058.png

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
240 olduğundan artic geride kalıyor 280 olsa artic daha iyi test sonuçları burda Alıntıyı görüntüle
O soğutma bu soğutma değil işte. Ordaki soğutma bu.

markadan kastım servis aslında, bilmiyoruz etmiyoruz servisi nasıl arayınca ulaşabilecekmiyiz bunlar çok önemli okadar para veriyoz marka tanıdık olmadığı için bilgi alacak adamda olmuyor.
Artic markasını tanımayan yok ki artık dostum. Çoğu ürünü çok iyi. Aynı şekilde serviside öyle. Memnun kalmayan çok az insan görürsün hatta hiç göremeyebilirsin.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can

Artic markasını tanımayan yok ki artık dostum. Çoğu ürünü çok iyi. Aynı şekilde serviside öyle. Memnun kalmayan çok az insan görürsün hatta hiç göremeyebilirsin.
ben artic i kast etmedimki 360mm olupta 2000 tl bandında olan sıvı soğutmaları kast ettim, mesela izoly, gamepower tanıdık ama kalitesiz sıvı soğutmaları, gameboster aynı şekilde, deepcool gibi

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ben artic i kast etmedimki 360mm olupta 2000 TL bandında olan sıvı soğutmaları kast ettim, mesela izoly, gamepower tanıdık ama kalitesiz sıvı soğutmaları, gameboster aynı şekilde, deepcool gibi
Onları zaten söylemiyorum ki dostum onların ismi bile geçmedi. Bunada kötü demiyorum zaten. Sesli ama soğutması iyi dedim. Tercihe bağlı yani.

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
2000 liraya 360mm çok yok zaten. Ses fazla diye biliyorum. Soğutma olarak iyi.
bu yorumuna istinaden yazdım piyasada 2000 tl ye adam gibi 360mm yok diye yanlış anladık galiba birbirimizi :D

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
ML360R ile Illusion arasında ufak bir pompa boyut farkı var onun dışında biraz daha sesli ama hava akışı olarak Illusiona göre çok daha iyi radyatörleri aynı yapılan testlerde hemen hemen aynı olur ondan ötürü liquid freezer II 240 dan daha iyi olucaktır

Onları zaten söylemiyorum ki dostum onların ismi bile geçmedi. Bunada kötü demiyorum zaten. Sesli ama soğutması iyi dedim. Tercihe bağlı yani.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

ML360R ile Illusion arasında ufak bir pompa farkı var boyut olarak bide sesi daha az onun dışında + olarak 360R hava akışı konusunda daha iyi bir ürün ve testler illusion ile belki maks 1 derece fark eder o yüzden 360R daha iyi bir seçenek Liquid Freezer II göre

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
ML360R ile Illusion arasında ufak bir pompa boyut farkı var onun dışında biraz daha sesli ama hava akışı olarak Illusiona göre çok daha iyi radyatörleri aynı yapılan testlerde hemen hemen aynı olur ondan ötürü liquid freezer II 240 dan daha iyi olucaktır
Fan basınç farkı vardır. İllusion bunun bir üst modeli çünkü daha kötü olsa niye üst modeli olsun.

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Kaçırdık :D

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,550
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Soğutucular böyle kıyaslanmaz yalnız. Bunun daha fan devri, fan sesi gibi detayları var. Arctic ciddi anlamda daha sessiz piyasadaki çoğu modele göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,542
Üyeler
166,947
Son üye
batın000
Top Bottom