Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Aynen dostum 7.5 ben dedim zaten.dediğim tuttu 4 derecelik fark var![]()
Aynen dostum 7.5 ben dedim zaten.dediğim tuttu 4 derecelik fark var![]()
o işin dalgasıydı ben sonrasında ciddi düşüncemi yazdım zatenAynen dostum 7.5 ben dedim zaten.![]()
İşin şakasındayım o kadar fark olmasada genede en az 3-4 derece fark yaratıcaktır radyatör boyutu ve fan boyutu farkından
2-3 derece dedim zaten bende 1 derece için dövelim mi birbirimizi anlamadım ne istiyorsun ?o işin dalgasıydı ben sonrasında ciddi düşüncemi yazdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam ne dövmesi ben sadece hala 360R ın LF2 240 dan daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum ama ısrarla aynı veya daha iyidir diyorsunuz bende bu dediklerinizin yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum2-3 derece dedim zaten bende 1 derece için dövelim mi birbirimizi anlamadım ne istiyorsun ?
2-3 derece dedim zaten bende 1 derece için dövelim mi birbirimizi anlamadım ne istiyorsun ?
sonuç ne hangisi daha iyi artic 280 mi ml360r mıo işin dalgasıydı ben sonrasında ciddi düşüncemi yazdım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii ki LF2 280sonuç ne hangisi daha iyi artic 280 mi ml360r mı![]()
Bende sana diyorum direk birebir test olmadan hiç bir şey kanıtlayamazsın.yok hocam ne dövmesi ben sadece hala 360R ın LF2 240 dan daha iyi olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum ama ısrarla aynı veya daha iyidir diyorsunuz bende bu dediklerinizin yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışıyorum![]()
ben yinede ml360r ı tercih edicem kozmetik benim için hada önemli tabi bide fiyat farkı vartabii ki LF2 280
o zaman aynı şeyi sende kanıtlayamazsın sonuçta test yok LF240 ile 360R'ın olduğuBende sana diyorum direk birebir test olmadan hiç bir şey kanıtlayamazsın.
Ben kanıtlamaya çalışmıyorum zaten. 280mm olanını kullandığım için 240mm de yer dedim.o zaman aynı şeyi sende kanıtlayamazsın sonuçta test yok LF240 ile 360R'ın olduğu
gelsin sıvı soğutma bi test yapar atarım r5 5600x varo zaman aynı şeyi sende kanıtlayamazsın sonuçta test yok LF240 ile 360R'ın olduğu
Farklı testlerde kullanılan her şey etkili bu duruma oda sıcaklığı kasa soğutması işlemci. Bunlar farklı olduğu sürece net tahmin yapamazsın. Aynı işlemci ile test yapılsa bile farklı kişilerde olduğu için slikonları bile farklı olabilir.ben sadece yan testlerle karşılaştırıyorum farklı testlerde aynı sonucu veren ürünler ile LF2 karşılaştırıyorum az çok fark olsada doğruluk payı olacaktır