Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Yardım Aldığım Termal Macun İyimi

gayet iyi hocam ama genelde mx4 öneriyorlar şuna da bi göz atabilirsiniz çok başarılı bir macun...
  2. Megatronus

Yardım Hangi Soğutuyu Almalıyım? Corsair H100 RGB vs H100X RGB ELITE

hocam sanırım tasarım farkı ve h100x ten rgb kontrolcü çıkıyor ben zamanında ihtiyacım olmadığı için h100 aldım anakartın kendi yazılımından renkleri istediğiniz gibi kontrol edebiliyorsunuz zaten
  3. Megatronus

Yardım Hangi Soğutuyu Almalıyım? Corsair H100 RGB vs H100X RGB ELITE

h100 kullanıyorum 7500f işlemci ile boşta 38 derece yük altında 58 geçmiyor fiyat farkı çok yok istediğinizi alın derim
  4. Megatronus

Kule Tipi VS Sıvı Soğutma

fazla para vermek istemiyorsan kule tipi alabilirsin bir de mx4 alırsın termal macun olarak zaten sıvı soğutma alınacaksa 120mm alınmamalı 240mm olanlar da 3k dan başlıyor güzel bir kule tipi soğutucu uzun süre götürür...
  5. Megatronus

Çözüldü✓ yeni pc aldım cpu sıcaklığı normal mi gözüküyor

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BJYXLZLL/ref=asc_df_B0BJYXLZLL1717472040000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0BJYXLZLL&linkCode=asn&th=1 hocam bu fazlasıyla işlemcinize yetecektir
  6. Megatronus

hocam eğer kendiniz yapabilirseniz soğutucuyu çıkarıp termal macun işlemciye değiyor mu ona bakın yüksek ihtimalle soğutucudaki jelatin çıkarılmamış veya soğutucu yanlış montajlandığı için işlemciyi soğutamıyor 1718479443 hocam bu soğutucu işlemciyi normal şartlarda da soğutamaz gibi duruyor...
  7. Megatronus

yüksek ihtimalle termal macunla ilgili belki jelatin çıkarılmamıştır soğutucu takılmadan önce
  8. Megatronus

öncelikle pc laptop mu masaüstü mü masaüstü ise soğutucu modeliniz nedir ve işlemci nedir açıklar mısınız ona göre yardımcı olayım
  9. Megatronus

hocam pc yi kapatın direk 97 derece nedir patlayacak şimdi cihaz
  10. Megatronus

7500F Peerless Assasin

hocam hiç ayarları ellemedim sadece ryzen master üzerinden pbo açtım ama performansa bi etkisi olmadı şuan işlemci nasıl geldiyse öyle kullanıyorum
  11. Megatronus

7500F Peerless Assasin

7500f ısınan bir işlemci fakat yine de sizin değerlerde bir gariplik var en fazla 70 derece görmeniz lazım hava soğutucu ile sanırım termal macun tam oturmadı veya elinizi termal macuna değdirdiyseniz hava boşluğu oluşup ısı iletkenliği azalabilir termal macun yenileyin bi düzelecektir
  12. Megatronus

Yardım Güncellendi!! Sıvı soğutma montajı için yardımınıza ihtiyacım var!

evet hocam şimdi daha iyi gördüm pompanın kablosunu sys fana takacaksınız sizde pompa bağlantısı yok çünkü bir de sıvı soğutucunun tüm kabloları çekip atar mısınız daha iyi yardım ederim
  13. Megatronus

hocam anakartınızın linkini atar mısınız fotoğraftan girişler gözükmüyor anakart şemasına bakacağım sanırım giriş seviye bir anakart olduğu için yeterli giriş yok bu arada o fanların bağlantısını molex kablosuyla bağalayacaksınız çünkü argb yok anakarta sadece pompa bağlantı kablosu takılacak
  14. Megatronus

hocam sizde pompa bağlantı girişi yok ram slotunun yanında cpu fan yeri var oraya takacaksınız
  15. Megatronus

evet hocam argb yokmuş 2 kabloyu teke çevirmişsiniz zaten fanlar için sys fana bağladınız değil mi ? bir de ankartın fotoğrafını yakından çekerseniz pompa girişi nerde bakayım o kalan kablo pompa bağlantısı
  16. Megatronus

hocam şöyle anlatayım pompa bağlantısı fan bağlantısı ve bunların rgb bağlantısı olur rgb bağlantıları teke çevirmeniz lazım bunları teke çevirmek için içinden kablo çıktı değil mi ?
  17. Megatronus

hayır sorun olmaz ben de ilk kurulum yaptığım zaman korkmuştum rahat olun
  18. Megatronus

Yardım Msı Smart Fan Mode Açık Olmalı mı ?

msı b650 tomahavk wifi kullanıyorum msı center üzerinden fanları kontrol edemiyorum biostan smart fan mode açmalı mıyım yoksa default modda mı kalmalı
  19. Megatronus

Bu soğutuculardan hangisini tercih etmeliyim?

evet ben de bu yüzden corsair h100 aldım ikisi arasında kalmıştım inşallah sorununuz çözülür
  20. Megatronus

Bu soğutuculardan hangisini tercih etmeliyim?

dediğim soğutucuya bir bakın derim hocam ben de amazondan aldım satıcı incehesap zaten...
Top Bottom