Neler Yeni

Kule Tipi VS Sıvı Soğutma

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Merhabalar benim i5 10400F işlemcim var OC yapılmıyor ama boştayken bile 70 derece üstü görüyor (sadece discord açık) mouse gelince format atacağım ya da sıvı soğutma kule tipi vs. alınca sizce hangisini almalıyım para kıyıp coolermaster mı yoksa güzel bir termal macun + kule tiği soğutucumu yoksa termal macun + sıvı soğutucumu (rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum)

NOT: 2021 Nisan ayında aldığım PC hiç bir termal macun veya fan değişimi olmadı olduğu gibi stock fan ve termal macun duruyor 3 senedir o.O2

Gif Man

80+ Gold
Merhabalar benim i5 10400F işlemcim var OC yapılmıyor ama boştayken bile 70 derece üstü görüyor (sadece discord açık) mouse gelince format atacağım ya da sıvı soğutma kule tipi vs. alınca sizce hangisini almalıyım para kıyıp coolermaster mı yoksa güzel bir termal macun + kule tiği soğutucumu yoksa termal macun + sıvı soğutucumu (rekabetçi ve hikayeli oyunlar oynuyorum)

NOT: 2021 Nisan ayında aldığım PC hiç bir termal macun veya fan değişimi olmadı olduğu gibi stock fan ve termal macun duruyor 3 senedir o.O2
3 Sene Macun Değiştirmemişsin Normal Bir Durum Ayrıca Stok Fan Halen Üzerinde Duruyor .

Bütçen Nedir ?

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 Sene Macun Değiştirmemişsin Normal Bir Durum Ayrıca Stok Fan Halen Üzerinde Duruyor .

Bütçen Nedir ?
Annem maaşı kesilince alacağım dedi ama bir şey demedi genelde soruşturmadan alır çok pahalı der ama yine alabileceğini düşünüyorum beni kırmadı zaten bayramlarda kazandığım para onda sıkıntı olacağını sanmıyorum

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Erdoğan Aktaş
AG400 alabilirsin 45 derece bile görmez oyun oynarken ak400 dijital var o da çok güzel görünüyor

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Bütçe farketmez arkadaşlar ama annem ne der bilmiyorum 4 bin tl ye falan 3k
Mesaj otomatik birleştirildi:

AG400 alabilirsin 45 derece bile görmez oyun oynarken ak400 dijital var o da çok güzel görünüyor
hocam anakartım B460M K ve RAMPAGE X HORSE kullanıyorum bu AK400 olur mu ? 1200 çipset var

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
Bütçe farketmez arkadaşlar ama annem ne der bilmiyorum 4 bin tl ye falan 3k

hocam anakartım B460M K ve RAMPAGE X HORSE kullanıyorum bu AK400 olur mu ? 1200 çipset var
Sıvı soğutucu boş iş. En fazla en üst alacağın soğutucu peerless assassin olsun. İşini görecek bir şey istiyorsan darkfrezeer X127 al.

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
Sıvı soğutucu boş iş. En fazla en üst alacağın soğutucu peerless assassin olsun. İşini görecek bir şey istiyorsan darkfrezeer X127 al.
hocam bütçem kısıtlı değil hem 600 tl daha var bir de annem ekler diye planlıyorum ona göre alırım annem pinti değildir ne kaliteli ise onu almaya çalışır zaten oc yapmadığım (yapamacayacağım) kule tipi güzel olur istediğinizi önerin yeterki kaliteli soğutsun boşta 73 75 derece alıyordum kasa açıkken

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
1718615955225.png

fiyat uygunken bu alınır

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
599
İsim
Murat Cemal

Gif Man

80+ Gold
hocam bütçem kısıtlı değil hem 600 tl daha var bir de annem ekler diye planlıyorum ona göre alırım annem pinti değildir ne kaliteli ise onu almaya çalışır zaten oc yapmadığım (yapamacayacağım) kule tipi güzel olur istediğinizi önerin yeterki kaliteli soğutsun boşta 73 75 derece alıyordum kasa açıkken
Kasanı Belirtirsen Ona Göre Bakalım .

Hava Soğutucu Olarak Bunu Alabilirsin .

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
942
İsim
Buğra

fazla para vermek istemiyorsan kule tipi alabilirsin bir de mx4 alırsın termal macun olarak zaten sıvı soğutma alınacaksa 120mm alınmamalı 240mm olanlar da 3k dan başlıyor güzel bir kule tipi soğutucu uzun süre götürür

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
Ege
Gene aynı şeyi diyeceğim. En üst seviye alacağınız soğutucu peerless assassin olsun. Bütçe varsa çek direk.

Mosesque

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emirhan A.
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar ve Teknoloji
o işlemciye kule tipi yeter, ayrıca şu an dark freezer x124 kule tipi soğutucumu satıyorum ilgilenirsen. cinebench testi yap performansı olması gerektiği gibi değilse o zaman soğutucu bakarsın
Ayın 24 e kadar idare etmem lazım sanırım annem öyle dedi kart kesilince bakar alırız dedi bir de termal macun çıkar mı içinden yoksa ekstra kaliteli almam gerekir mi ?

hocalarım dedikleriniz bunlarsa alayım https://www.google.com/search?sca_e...iw=1920&bih=927&dpr=1#spd=9515215337515013453

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,546
Üyeler
166,949
Son üye
Gimli
Top Bottom