Arama sonuçları: *

1. Mithril

ARGB KONTROLCÜSÜ ALMAK MI, ARGB FAN SETİ ALMAK MI?

Bu tuş bu kasanın bi üst modeli olan m100r da rgb değiştiriyor. Sizin kasada bir işe yaramaz yani.
  2. Mithril

Zoko amiral bakın hocam.
  3. Mithril

Molex hocam o fanlar argb değil.
  4. Mithril

O kasa berbat hocam direk kasayı değiştir.
  5. Mithril

Temudaki bu fan alınır mı?

Benim için sıralama kulaklık > monitör > pc> masa>fan şeklinde ama bu benim sıralamam, sizinki tamamen farklı olabilir.
  6. Mithril

Bu dediklerinizin sıralaması tamamen sizde bitiyor maalesef bu yüzden buna sizin karar vermeniz gerekmekte.
  7. Mithril

Heralde alınabilecek en ucuz reverse fan bu
  8. Mithril

Yardım Notebook soğutucu almalı mıyım?

https://www.amazon.com.tr/Yeti-2200RPM-Display-Notebook-So%C4%9Futucu/dp/B0DFX69S7F/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=3UQST8CNAK4FG&dib=eyJ2IjoiMSJ9.MENTNJbDqyZWb8eQ_dRV1xRjfrnMw6fO-bZMmr3TvgfL5Auff98J9D6LmWOyqTFlxzzspRyrCaM7zVReYJ6tjX8cs8Pp1WgVNUXaqWTW0zsUWnzK_vLG9A3iAzf...
  9. Mithril

ryzen 5 3600 oc olmuyo

Hocam işlemciye zarar vericeksiniz hemen indirin o voltajı. 1.4 den sonrası artık tehlikeli olmaya başladığı kısım işlemci için. İşlemciniz forum tabiri ile takoz hocam yani silikonu çok kötü. Overclock yatkın bir işlmeci değil maalesef ve bu konuda maalesef yapabileceğiniz hiçbirşey yok.
  10. Mithril

360mm sıvı vs hava soğutma?

İşlemcim şimdilik r5 3600 ama 5600 a upgrade lıyacağım ama soğutucu olarak geleceğe yönelik bir şey almak istiyorum. Kasa işi birazcık sıkıntı. Yurt dışından MagniumGear NEO Qube 2 aldım fakat vergi düzenlemesinden dolayı %80 ihtimal ile sipariş iptal olacak. 1723050469 Sıvı soğutma görüntü ve...
  11. Mithril

360mm sıvı vs hava soğutma?

Soğutma olarak sizece ID-Cooling ZoomFlow 360 XT mu daha iyi olur yoksa peerless assassin mi? Eğer arada çok fark varsa frost commander da olabilir?
  12. Mithril

Ryzen 5 3600 için sogutucu önerisi

👍
  13. Mithril

Sadece bastım uyarıya. Sadece bu konuda yapmadı birkaç konuda daha yaptı ondan uyardım. Zaten tavırlarından belli oldu nasıl biri olduğu adamın.
  14. Mithril

Yardım Merhaba bu kule soğutucu nasıl lutfen yardımcı olurmusunuz?

Hocam rgb şart değilse bu model biraz daha ucuz https://www.gaming.gen.tr/urun/384787/thermalright-peerless-assassin-120-black-tl-c12b-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/ Çift kule şart değil ama turbo ile neredeyse 150w çeken bir işlemci için kesinikle çift kule alınmalı bence. 1715608279 .
  15. Mithril

Öneri Ryzen 5 5600 Overclock Değerlerim Nasıl?

Amd nin sitesinde 95 yazıyor ama 95 e gelince thermal throttling mi oluyor yoksa sistem mi kapanıyor çözemedim.
  16. Mithril

Öneri Ryzen 5 5600 Overclock Değerlerim Nasıl?

Hocam ryzen 3000 ve 5000 serisinde termal limit kaç acaba? Yani işlemci kaç dereceye geldiğinde kendini kapatıyor?
  17. Mithril

Hocam eski konuları yükseltip durmayın uyarı yiyiceksiniz.
  18. Mithril

Çözüldü✓ ecs h310h5-m7 uyumlu işlemci sogutucu

Kasa ne hocam? 1714927500 Tekno biyotik güvenilir ama sorun yaşayan çok kişi gördüm. Kendi sitesinden değilde aracı siteler ile almak daha mantıklı olur bence.
  19. Mithril

Çözüldü✓ XFX RX570 8GB modeli ısınma sorunu

Aynı macunu tabii ki kullanabilirsiniz ama ekran kartında termal verimliliği yüksek macunlar daha doğru bir tercih bence.
  20. Mithril

Çözüldü✓ XFX RX570 8GB modeli ısınma sorunu

5 sene olmuş artık. Zamanı gelmiş bence değişimin.
Top Bottom