Arama sonuçları: *

1. Moon Knight

Öneri DEEPCOOL GAMMAXX L240T 1114 TL !!

pek hocam o ürün mü yoksa bu mu https://www.amazon.com.tr/Enermax-Liqmax-III-soğutma-siyah/dp/B07XHFSSM8/ref=sr_1_14?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=3ULDFE9HCE8XF&keywords=enermax&qid=1658604442&sprefix=enermax%2Caps%2C130&sr=8-14 ?
  2. Moon Knight

@Ckribrahim hocam bu ürün alınır mı nasıl bir üründür İ5-11400F için ?
  3. Moon Knight

@DerratiX hocam bu ürün alınır mı?
  4. Moon Knight

Bu sıvı soğutma alınır mı?

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için
  5. Moon Knight

hocam peki soğutma performansı nasıldır acaba bu markaya güvenebilir miyim ve kasam COUGAR MX410 MESH-G RGB bu kasaya uyumlu mu? dur acaba
  6. Moon Knight

Arkadaşlar sizce bu sıvı soğutma alınır mı acaba? İşlemcim i5-11400F https://www.teknobiyotik.com/raijintek-eos-240-rbw-240mm-2x12cm-adreslenebilir-argb-pwm-fanli-intel-amd-uyumlu-sivi-sogutucu.html?ref=akakce&v=1.77.3
  7. Moon Knight

Yardım i5-11400F Sıvı Soğutma Önerisi

Hangi oyunlarda o dereceleri görüyor hocam % kaç yük altında acaba ve benim kasama sığar mı acaba 1658081300 Hocam bu attığınızlardan siz hangisini önerirsiniz veya az daha koy şunu al Dediğiniz böyle kule tipi var mı acaba bu önerdiklerinizden birini alsam oyunlar da kaç derece olur acaba...
  8. Moon Knight

Arkadaşlar öncelikle önerileriniz için teşekkür ederim şimdi çoğu kişi farklı ürün atmış peki aralarından en iyisi hangisidir işlemciyi 60 65 derece civarında tutabilecek 🤗 ve hayla sıvı soğutma önerilerinize açığım
  9. Moon Knight

Öneride bulunması için arkadaşı etiketlediğiniz için teşekkür ederim
  10. Moon Knight

Arkadaşlar çok acil sıvı soğutma önerisi lazım Merhaba benim kullandığım işlemci Intel İ5-11400F'DE arkadaşlar ve bu işlemci çok fazla ısınıyor valorant gibi oyunlarda bile 80 90 derecede çalışıyor bilgisayar açılır açılmaz direk boşta 60 derece oluyor acaba bunun için bana sıvı soğutma...
  11. Moon Knight

İşlemci Soğutucu Önerisi 650-700 TL'ye kadar

https://www.n11.com/urun/snowman-t6-cpu-sogutucu-fan-rainbow-3361522?magaza=perabilgisayar&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  12. Moon Knight

AMD Wraith Prism VS Snowman T6 Ultra

görünüş diyorsan AMD Wraith Prism soğutma diyorsan Snowman T6 Ultra ben olsam Snowman T6 Ultra tercih ederdim
  13. Moon Knight

F serisi işlemciye Z serisi anakart ile OC olur mu?

Yapamazsınız işlemcinizin çarpan kilidi kapalı. K ibareli bir işlemcin olması lazım
  14. Moon Knight

Ekran Karti Kaç Derece Olmali

Ekran kartı hangi marka hocam ?
  15. Moon Knight

Stok fan gürültü sesinden kurtulmak için ne yapabilirim

Sıvı soğutma kalitesine bağlı hocam baya sessiz almak istiyorsan :)
Top Bottom