Neler Yeni

Stok fan gürültü sesinden kurtulmak için ne yapabilirim

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
kral stock fan sesi komşu evinden bile duyulur bilirim. sessizlik işin içine girdimi parada giriyor ama noctua veya artic markasının kule tipi ürünlerini yorumlara bakıp alabilirsin. işlemcin çok yüksek model değilse sıvı soğutmaya para vermeye gerek yok. sıvı soğutmada sessiz model çok ama lian li ürünleri tavsiye ederim.

ben bunu kullanıyorum.

extra olarakta özel fan grafiği yaptım gerek olmadıkça çok düşük devirlerde çalıştırıyorum.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Farway

80+ Silver
fansız nasıl soğutuyor kanka ne ile soğutuyor merak ettim :) Bilgisayar bilgim çok az o yüzden kusura bakma :D
Dostum fanlar hava soğutmada çokta önemli etken değil. Üzerindeki bloğun katmanı,malzemesi,ısı iletim borularının kalitesi,bloğu emin ol çok daha önemlidir. Sıvı soğutmadada görürsün mesela tek fanlı bir model vardır ama çift fanlılara göre hem pahalıdır hem de iyi soğutur. 0 ses istiyorsan dediğim gibi.
Şu şahesere bakarmısın 😍
Hava soğutma dersende var diğerlerine nazaran sessiz ürünler ama hava sesi illaki oluyor. 4k vermekte gereksiz,işlemci ısınmaz o kadar ama istersen sıvı soğutmada öneririm.

Moon Knight

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
445
İsim
Orhan Karaoğlan
İlgilendiği Kategoriler
yürüyüş bilgisayar doğa kitap
Top Bottom