Arama sonuçları: *

1. Mr. Edri

LGA 775 pin cpu soğutucu önerisi.

Yanında aparatlar geliyor, onu soketin etrafına takıp soğutucuyu takabiliyorsunuz.
  2. Mr. Edri

Satıcı bu konuda sorun yaşanmayacağını belirtmiş.
  3. Mr. Edri

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-snowman-m800-islemci-fani-1076858885/detay Bu tip bir ürün olabilir. Bir benzerini ben de kullanıyorum, stok fana göre güzel bir fark yaratıyordu.
  4. Mr. Edri

5600X Sıvı soğutma önerileri

Buna bu parayı vereceğine gider 1200e falan pf240 alsa çok daha mantıklı, zaten performansları yakın.
  5. Mr. Edri

Dark Freezer X123 VS Dark Freezer X125

Değmez
  6. Mr. Edri

Ekran Kartı İşlemciye UV Nasıl Yapılır?

İşlemci için biostan ghz-voltaj ayarı yapıyorsunuz, ortalama olarak birkaç saatinizi alabilir. Ekran kartı için de aynı şekil ayar yapıyorsunuz, duruma göre 1 2 saat sürebilir. Msi afterburnerdan yapabilirsiniz.
  7. Mr. Edri

Ekran Kartı İşlemciye UV Nasıl Yapılır?

Öyle aman aman bir faydası olmaz ama uğraşasınız varsa yapılabilir.
  8. Mr. Edri

Yardım Snowman mx6 fanı sökebilir miyim? Acil

Yukarı çekmek de işe yaramıyorsa yapılabilir ama fanlar tek bir kabloya bağlıysa anca keserek ayırabilirsiniz.
  9. Mr. Edri

12600k Hangi Soğutucu Alınmalı ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B07XPKTRFZ/ref=asc_df_B07XPKTRFZ1607018580000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07XPKTRFZ&linkCode=asn Buna bakılabilir
  10. Mr. Edri

İ5 11400f icin sivi sogutma tavsiyesi

Sıvı soğutmayı ne için istiyorsunuz? Bu bütçenin çok ama çok daha altına alınan bir soğutma fazlaca yetiyor da ondan sordum.
  11. Mr. Edri

120mm sıvı soğutma nereye takılmalı ?

Açıkçası gerek yok, o sıcaklıklardayken boştaki sıcaklıklar önemsiz denebilir. Bence fan siparişini iptal edip öyle bıraksanız daha iyi olur.
  12. Mr. Edri

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-224-XT VS Amd Wraith Prism

Prism'den daha sessiz olur diye umuyorum. Olmadı elle fan ayarı yaparsınız, sessizce kullanırsınız.
  13. Mr. Edri

Çözüldü✓ ID-Cooling SE-224-XT VS Amd Wraith Prism

Sessizlik isteniyorsa 224 xt daha mantıklı olur gibi ama buradan alsanız daha iyi olur https://www.gelbura.com/urun/id-cooling-se-224-xt-black-4pin-pwm-120mm-islemci-sogutucu
  14. Mr. Edri

Ryzen 5 5600X İşlemciye Sıvı Soğutma Almalı mıyım?

Öyle 8 10 yıl sürekli tam yükte(?) kullanmayacaksa bir etkisi olmaz diye umuyorum
  15. Mr. Edri

Isınıyor ama genel olarak pek bir sıkıntı yaratmıyor.
  16. Mr. Edri

Gerek yok Ses takıntısı yoksa ve performans düşüşü yaşanmıyorsa değiştirmeye gerek yok
  17. Mr. Edri

İ5-10400 Sıvı soğutucu arıyorum

Sırf sıvı soğutma olsun diye bunu alması bence mantıksız, onun yarı fiyatlarına se 224 xt gibi ürünlere baksa çok daha mantıklı olur bence.
  18. Mr. Edri

XFX RX 570 8GB soğutması

Stok ayarlarda de mi?
  19. Mr. Edri

XFX RX 570 8GB soğutması

Soğutma çok iyi değil ama uv yapmadıysanız yapın derim. O işlem bu sorunu çözebilir. Bu arada kaç derecelere kadar çıkıyor?
  20. Mr. Edri

XFX RX 570 8GB soğutması

Macun varsa pek de farkı olmaz. Yoksa temas alanı yani ısı iletimi etkileneceğinden etkisi olur.
Top Bottom