Kartı alalı daha 1 yıl oldu garantiye gönderince bir şey yapmıyorlardı açıp baktım macun kurumuş tamamen elimde geçici bir şey vardı sürdüm nasıl olduysa biraz daha ısındı şimdi Thermal Grizzly Krynoaut aldım bir kaç saate sürerim düşecektir illaki ancak fazla düşmezse kartın soğutmasından şüpheleneceğim.Macun varsa pek de farkı olmaz. Yoksa temas alanı yani ısı iletimi etkileneceğinden etkisi olur.
Kartın soğutması kötü zaten çok bir şey beklemeyin 85 dereceyi geçmesin yeter.Kartı alalı daha 1 yıl oldu garantiye gönderince bir şey yapmıyorlardı açıp baktım macun kurumuş tamamen elimde geçici bir şey vardı sürdüm nasıl olduysa biraz daha ısındı şimdi Thermal Grizzly Krynoaut aldım bir kaç saate sürerim düşecektir illaki ancak fazla düşmezse kartın soğutmasından şüpheleneceğim.
Soğutma çok iyi değil ama uv yapmadıysanız yapın derim. O işlem bu sorunu çözebilir.Kartı alalı daha 1 yıl oldu garantiye gönderince bir şey yapmıyorlardı açıp baktım macun kurumuş tamamen elimde geçici bir şey vardı sürdüm nasıl olduysa biraz daha ısındı şimdi Thermal Grizzly Krynoaut aldım bir kaç saate sürerim düşecektir illaki ancak fazla düşmezse kartın soğutmasından şüpheleneceğim.
89a kadar çıkıyordu değiştirdim 78 üstüne çıkmıyorSoğutma çok iyi değil ama uv yapmadıysanız yapın derim. O işlem bu sorunu çözebilir.
Bu arada kaç derecelere kadar çıkıyor?
Stok ayarlarda de mi?89a kadar çıkıyordu değiştirdim 78 üstüne çıkmıyor