Neler Yeni

XFX RX 570 8GB soğutması

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
Grafik işlemciye dokunan bakır plaka dümdüz yani parmağımla falan sürtünce pürüzlü bir yüzey yok bunun soğutmaya etkisi ne olur?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Macun varsa pek de farkı olmaz. Yoksa temas alanı yani ısı iletimi etkileneceğinden etkisi olur.

_Starixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Macun varsa pek de farkı olmaz. Yoksa temas alanı yani ısı iletimi etkileneceğinden etkisi olur.
Kartı alalı daha 1 yıl oldu garantiye gönderince bir şey yapmıyorlardı açıp baktım macun kurumuş tamamen elimde geçici bir şey vardı sürdüm nasıl olduysa biraz daha ısındı şimdi Thermal Grizzly Krynoaut aldım bir kaç saate sürerim düşecektir illaki ancak fazla düşmezse kartın soğutmasından şüpheleneceğim.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Kartı alalı daha 1 yıl oldu garantiye gönderince bir şey yapmıyorlardı açıp baktım macun kurumuş tamamen elimde geçici bir şey vardı sürdüm nasıl olduysa biraz daha ısındı şimdi Thermal Grizzly Krynoaut aldım bir kaç saate sürerim düşecektir illaki ancak fazla düşmezse kartın soğutmasından şüpheleneceğim.
Kartın soğutması kötü zaten çok bir şey beklemeyin 85 dereceyi geçmesin yeter.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Soğutma çok iyi değil ama uv yapmadıysanız yapın derim. O işlem bu sorunu çözebilir.
Bu arada kaç derecelere kadar çıkıyor?

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Macun değiştirdiğinize göre almadıysanız tozunu alın birde uv yapın baya rahatlarsınız sıcaklık olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,677
Üyeler
168,977
Son üye
Onyxhydra
Top Bottom