Arama sonuçları: *

1. MrBonapart

Kule tipi soğutucu boşta 75 derece

Hocam bende de kule tipi soğutucu var. 50 derece oluyor boşta. Kasa bi tık kötü bi yerde ve yaz sıcağı var. Montajda arkadaşların dediği gibi hata olabilir.
  2. MrBonapart

Ryzen 5 5600 4.8 Ghz Overclock

o zaman evet hocam doğrudur
  3. MrBonapart

aslında 4.65GHz yaparsanız sizin için gayet yeterli olacağını düşünüyorum 3060ti ile. ekstradan 100-150MHz çok ufak bir fark yaratacaktır oyun performansı açısından. Tabii oyun oynamak için düşünüyorsanız.
  4. MrBonapart

PBO ayarı aslında çok basit hocam. 1.2V verdiğinizde çalıştığı her an 1.2V'ta çalışacak ama PBO ile ayarlarsanız sadece gerektiğinde voltajı yükseltecek.
  5. MrBonapart

4.6 yapacaksanız neden PBO kullanarak yapmayı denemiyorsunuz. Her core için ayrı voltaj vererek en uygun değerleri yakalayabilirsiniz. 1681133266 Şahsen ben 4.65GHz'de kullanıyorum
  6. MrBonapart

Yardım soğutucu aldım fakat yardıma ihtiyacım var?

anakartınızın modelini internete yazın pinleri gösteren dökümanı bulabilirsiniz
  7. MrBonapart

kutusunda kurulum kağıtı olması lazım orda gösteriyordur
  8. MrBonapart

evet onlar tutuyor. 4 tanesi de deliklere otursa yeterli 1679473085 ok dediğim böyle oluyor ama bazı fanlarda yok sanırım
  9. MrBonapart

fanın kenarlarından birinde ok işareti olabilir ona bi bakın hocam. havanın akacağı yönü gösterir
  10. MrBonapart

Diğeri sanırım intel için (yanlış olabilir). Eğer oluyorsa sizinkiyle takabilirsiniz.
  11. MrBonapart

Çözüldü✓ Corsair H100 RGB 240 mm AM5 ile uyumlu mudur ?

https://www.corsair.com/br/en/Categories/Products/Liquid-Cooling/RGB-Liquid-CPU-Coolers/p/CW-9060053-WW#tab-tech-specs
  12. MrBonapart

Yardım Ryzen 5 5600 İşlemci için overclock Değerleri nedir?

BIOS ayarlarında varsa 90-95 derece sınırı koyup geçerse resetlemesini sağlayabilirsiniz
  13. MrBonapart

Yardım Ryzen 5 5600 İşlemci için overclock Değerleri nedir?

tavsiyem PBO'dan +200 yapın, daha sonra istere her core için ayrı eğer üşenirseniz tüm corelara -15 verin Curve Optimizer'dan.
  14. MrBonapart

Laptop soğutucu destek önerisi

Bunu deneyebilir aslında. Laptopu bunun üzerine koyduğunda alt tarafında boşluk kalacak ve hava akışı kolaylaşacak. Ben böyle kullanıyordum çok eskiden.
  15. MrBonapart

Psu fanı tıkırtı zırıltı yapıyor?!

Aynı durum bende de var. Corsair spec-delta'nın 550w psu'su var.
  16. MrBonapart

Arctic Freezer 34 eSports Alınır MI?

o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsiniz gayet kaliteli bir model.
  17. MrBonapart

Arctic Freezer 34 eSports Alınır MI?

Ben şu an onun iki fanlı olanını kullanıyorum. Derecelerimde ciddi düşüşler oldu ve işlemcimi 4.2ghz overclockladım. Tek fanlı aldıktan sonra ilerki zamanlarda 2. fanı alıp duo yapabilirsiniz.
  18. MrBonapart

ryzen3600 Soğutma önerileri

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html?ref=514&gclid=Cj0KCQiAhs79BRD0ARIsAC6XpaXbD3I33eK-uGqfyXIiCqhlEfRmgI6tqxu-KPKIyNntHoomjKrhSS0aAi0yEALw_wcB Benim kullandığım bu.
  19. MrBonapart

İşlemci soğutucu önerisi

pardon bütçenizi görmemişim snowman soğutucu bakın derim
Top Bottom