Arama sonuçları: *

1. Muammer Beytekin

Termal Macun+2 Tane Fan mı? CPU Soğutucusu mu?

Sorun direk kasa kaynaklı ikimizde de aynı kasa var ön taraftaki siyah yeri söküp ona uygun bir mesh plaka alırsan sıcaklık zaten direk 10 derece düşüyor.
  2. Muammer Beytekin

Termal Macun+2 Tane Fan mı? CPU Soğutucusu mu?

Amacın işlemci soğutmak ise tabi ki CPU soğutucu almak daha mantıklı olacaktır.
  3. Muammer Beytekin

SNOWMAN T4 RGB Soğutucu Alınır mı?

Reeven hans şu linkte gayet ucuz her türlü tokatlar burada yazılan soğutucuları 82 CFM fanı var ve plastiği falan gayet kaliteli.
  4. Muammer Beytekin

SNOWMAN T4 RGB Soğutucu Alınır mı?

Reeven hans alın geçin hem malzeme kalitesi olarak hem soğutma olarak t6'dan da t4'ten de iyidir.
  5. Muammer Beytekin

M2 Ssd soğutucu blok önerisi

Bayağı sıcakmış fakat genelde M2 SSD'ler sıcaklığa sata ssd'ye göre çok daha dayanıklı oluyor 110 derecede stabil kalan samsung ssdler var. M2 SSD olarak yani.
  6. Muammer Beytekin

Overclock yapıldıktan sonra ne kadar zaman kullanılmalı?

r ram voltajı bayağı fazla geldi bana.
  7. Muammer Beytekin

Çözüldü✓ R5 3600 İçin Soğutucu Önerir Misiniz?

Kendim kullanmıyorum fakat 10 yıl garantili bir üründen bahsediyoruz.
  8. Muammer Beytekin

Ryzen 5 5600X'e PF360 ve Sıvı Metal ile ne kadar overclock yapabilirim?

Sıvı metal iletken bir madde elektiriği iletiyor.
  9. Muammer Beytekin

ryzen 5 3600 1.250v 4.5GHz

Ben testin AIDA64 olduğunu fark ettim fakat FPU olayını görmemişim. Voltaja göre yapılır aslında.
  10. Muammer Beytekin

ryzen 5 3600 1.250v 4.5GHz

İmkanı mümkünatı yok stok fanla.
  11. Muammer Beytekin

420MM Radyatörler 2-3 yıla yaygınlarşır mı? İlerde 360MM iş yapar mı?

Az bir süre devam eder diye düşünüyorum ben.
  12. Muammer Beytekin

420MM Radyatörler 2-3 yıla yaygınlarşır mı? İlerde 360MM iş yapar mı?

Rog Helios kasama 420mm kapalı sistem Arctic 420 mm sıvı soğutma alacağım Amerikadan 150 dolar gibi bir fiyatı var 5950x işlemcisi ile kullanacağım.
  13. Muammer Beytekin

Ryzen 5 3600 için hangisi uygun

Ben yanlış okumuşum üsste biri corsair ram yazmışta konu sahibi sandım pardon.
  14. Muammer Beytekin

Ryzen 5 3600 için hangisi uygun

Aynı soğutucuyu aynı ram ile kullanıyorum sorun olmuyor.
  15. Muammer Beytekin

Yardım İşlemci sıcaklık değeri normal midir ?

Boşta elbet bir anlam ifade etmez ama az buz fikir verir işlemcin 3600 falansa buz gibi çalışıyor diyebilirim boşta olmasına rağmen tahmin yürütüyorum fakat r3 1200 falansa bilemeyeceğim.
  16. Muammer Beytekin

T6 Ultra Artık Tercih Edilmemeli!

Performans olarak iyi F/P kısmında iyi olmayabilir fakat ne yidüğü belirsiz fanlara sahip bir soğutucu almak yerine o zaman için 50 lira fazla verip 82 CFM değerine sahip gerçekten kaliteli bir fana sahip soğutucu almayı tercih etmiştim ama T6'da gayet iyi soğutucu fakat 6 bakır boru yerine 4...
  17. Muammer Beytekin

T6 Ultra vs Arctic freezer 34 duo

Kullanıcı hatası yoksa tabi ki her türlü arctic olan alınmalı 10 yıl garantisi var ayrıca dual fan ise fanlarını değiştirme gayet iyi soğutma sağlıyorlar. ha değiştirisen dahi o fanları bir yere takarsın her türlü performanslı fanlar.
  18. Muammer Beytekin

T6 Ultra vs Arctic freezer 34 duo

Risk değil akıllıca 10 yıl garantisi olan bir üründe neyin riski onu çözemedim.
  19. Muammer Beytekin

Artic Sıvı Soğutucu 420 mm

1 hafta sonra Almanyadayım bulursam alırım direk.
  20. Muammer Beytekin

Öneri 3000 TL ve altı için sıvı soğutma önerisi?

Bu kasayı gördüm ama sanki o bütçede çok daha iyileri var soğutma olarak 360mm olanını alacağım fakat kasa olarak View51 daha iyi gibi sanki.
Top Bottom