Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

Çözüldü✓ nzxt kraken 360 rgb kablosunu nereye takmalıyım

rgb 3 pinli mi 4 pinli olmasın. 1722369576 bu videoyu izle anlatıyor neyi nereye takacağını
  2. MustafaaY

Yardım Ryzen 5 7500F 50-60 Derece

ben phantom spirit 120 se aldım stok fan ile yük testinde 82 dereceyi gördüm thermalright phantom spirit 120 se ile yük testinde 60 dereceyi geçmedi boşta 30-35 derecelerde takılıyor oyunlarda 50 yi geçmiyor baya memnunum.
  3. MustafaaY

argb kontrolcü önerisi

Bunu kullanıyormusun kullanmıyorsan uygun fiyattan alabilirim
  4. MustafaaY

Yardım Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB kablolarını nereye takacağım?

Bu olurmu. https://m.n11.com/urun/ar-1-argb-denetleyici-kabloyu-uzat-genis-uyumluluk-3-pin-sata-pin-guc-kaynagi-siyah-mini-rgb-denetleyici-55768518?magaza=jms&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdXE3scgE1dLeqAwqXsFPSuL9Mfxgl-hHhMMl7kmW5CLj_mj79q7eShoCb3sQAvD_BwE
  5. MustafaaY

Baktımda bir sürü şey var pek anlamadım
  6. MustafaaY

Buldunuz mu hocam aynı sorun bende de var
  7. MustafaaY

Termal macun önerisi

Bugün teslim aldım. Bakabilirsin buna https://www.amazon.com.tr/dp/B011F7W3LU?ref=ppx_pop_mob_ap_share
  8. MustafaaY

Orjinal Thermal Grizzly - Kryonaut Nerden Alınır

çok toz görünmüyordu aslında bende bu kadar etkileceğini zannetmedi. Şuan oyun için sıcaklık 65-69 derece gidip geliyor oyun içi. Öncesinde 76-80 arasındaydı sürekli.
  9. MustafaaY

bilgisayarı balkona çıkarıp kurutma makinesiyle içindeki tozları üflettim. Sıcaklık 10-15 derece azaldı boşunamı almış oldum termal mauını bilemedim :D
  10. MustafaaY

öğlene kadar bekliyece hala kargolanmaz ise iptal edip başka satıcıdan alıcam.
  11. MustafaaY

cumartesi sipariş verdim hala kargolanmadı bile adamlara whatsapp dan yazıyorum cevap bile vermiyorlar siparişi iptal edicem. satıcı: Teknobiyotik
  12. MustafaaY

Tabi yazarım
  13. MustafaaY

Aldım bakalım umarım dediğin gibi olur
  14. MustafaaY

bilgisayarı alalı 1 sene olacak stok macun ve fan var oyuna giriyorum ana menüde bide hemen 76 dereceyi görüyor oyun içi max 80 i görüyor 76-80 derecelerde geziniyor sıcaklık . Umarım termal macun değiştirdikten sonra düzelir.
  15. MustafaaY

normalde mx 6 alıcaktım bu daha çok tercih edilmiş aralarında fark yok sanırım
  16. MustafaaY

hocam bu kadar para vermeye değermi sence yoksa 50-100 liralik da işimi görürmü
  17. MustafaaY

kısaca termal macun alıcam bu markayı almayı düşünüyorum orjınal nerden alabilirim. Bu fiyat bandına başka termal macun önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz
Top Bottom