ben phantom spirit 120 se aldım stok fan ile yük testinde 82 dereceyi gördüm thermalright phantom spirit 120 se ile yük testinde 60 dereceyi geçmedi boşta 30-35 derecelerde takılıyor oyunlarda 50 yi geçmiyor baya memnunum.
Bu olurmu. https://m.n11.com/urun/ar-1-argb-denetleyici-kabloyu-uzat-genis-uyumluluk-3-pin-sata-pin-guc-kaynagi-siyah-mini-rgb-denetleyici-55768518?magaza=jms&gclsrc=aw.ds&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwqf20BhBwEiwAt7dtdXE3scgE1dLeqAwqXsFPSuL9Mfxgl-hHhMMl7kmW5CLj_mj79q7eShoCb3sQAvD_BwE
çok toz görünmüyordu aslında bende bu kadar etkileceğini zannetmedi. Şuan oyun için sıcaklık 65-69 derece gidip geliyor oyun içi. Öncesinde 76-80 arasındaydı sürekli.
bilgisayarı balkona çıkarıp kurutma makinesiyle içindeki tozları üflettim. Sıcaklık 10-15 derece azaldı boşunamı almış oldum termal mauını bilemedim :D
bilgisayarı alalı 1 sene olacak stok macun ve fan var oyuna giriyorum ana menüde bide hemen 76 dereceyi görüyor oyun içi max 80 i görüyor 76-80 derecelerde geziniyor sıcaklık . Umarım termal macun değiştirdikten sonra düzelir.
kısaca termal macun alıcam bu markayı almayı düşünüyorum orjınal nerden alabilirim. Bu fiyat bandına başka termal macun önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz