tabii ki gerek var 50-100 TL arası alıcağın şey alçı sıva olurhocam bu kadar para vermeye değermi sence yoksa 50-100 liralik da işimi görürmü
normalde mx 6 alıcaktım bu daha çok tercih edilmiş aralarında fark yok sanırım
bilgisayarı alalı 1 sene olacak stok macun ve fan var oyuna giriyorum ana menüde bide hemen 76 dereceyi görüyor oyun içi max 80 i görüyor 76-80 derecelerde geziniyor sıcaklık . Umarım termal macun değiştirdikten sonra düzelir.12100F için kullanacaksanız bu termal macuna kesinlikle ihtiyacınız var diyemem ancak tercih etmenizde fayda var. R5 5600 + SE-903-XT sistemimde MX-4 kullanıyorum. Maksimum sıcaklık 71 derece.
bilgisayarı alalı 1 sene olacak stok macun ve fan var oyuna giriyorum ana menüde bide hemen 76 dereceyi görüyor oyun içi max 80 i görüyor 76-80 derecelerde geziniyor sıcaklık . Umarım termal macun değiştirdikten sonra düzelir.
Aldım bakalım umarım dediğin gibi olur
cumartesi sipariş verdim hala kargolanmadı bile adamlara whatsapp dan yazıyorum cevap bile vermiyorlar siparişi iptal edicem. satıcı: TeknobiyotikKullandıktan sonra beni etiketleyerek sonucu söylemeyi unutmayın lütfen.