Arama sonuçları: *

1. O

İşlemci sıcaklığı normal mi?

güzel değerler 600tllik soğutucuya göre hayırlı olsun hocam
  2. O

Sıvı soğutma önerisi

x123 duo al üstüne gerek yok
  3. O

kendin taksaydın keşke hocam takması daha kolay onu ama olsun pcci halleder hemen bence eski taktırdığına götür yanlış takmışsın diye para falan almasın bidaha. ters çeviricek zaten bi
  4. O

büyük mandalda tık yoksa bide küçük mandalı dene her 2 taraflı youtubeda videosu vardı galiba bi bak bu soğutucuya
  5. O

:D ben fanları o taktı sandım. hayvan gibi güç uygulama büyük mandalı aşağı ittir biraz sonra ordan yan yukarı falan yapıp kurtarman gerek bi anda güç uygulayacak bişey yok işe yaramıyor bu fanda takma çıkarma mandallarla
  6. O

evet evet soğutucuyu çıkartıp ters döndürüp takman lazım adam fanları doğru takmış soğutucuyu ters takmış
  7. O

tam belli olmuyo etiket yazılar varsa okey böyle olmalı. öndekinde logo olmalı etiketler arkada olmalı. ikiside havayı geriye egzoz fana üfler öyle 1735911886 bilgisayarcı fanı tam ters takmış galiba çevirip bidaha takmak gerekli sanırım
  8. O

aslında arka fanı doğru takmış olabilir arka fanın geriye üflemesi lazım @Bünyamina öyle değil mi hocam orda yanlışlık olmasın. egzoz fanına yakın olanda etiket gözükmeli yani arka kısmın fotoyuda eve gidince at bi
  9. O

mandalı önce aşağı ittir sonra sonra yukarı yana yani orda bi boşluk oluşsun öyle çıkart büyük olan mandalla dene o daha rahat. sonra arkalı önlü fanları ters çevir. arkadakinide yanlış takmıştır kesin
  10. O

ekran kartını sökmen lazım kasayı yatır düz zemine bi tane mandalını yukarı çekmen lazım 1735910770 bu şekilde yapabilir misin bilmem zor baya
  11. O

ters takmış fanın ortasındaki etiket içe bakmalı
  12. O

Dark freezer x123 montaj yardım acil

ben bu soğutucuda arkasına bir şey takmadım anakartın intelde en azından. amd anakart içinden üstüne takılan aparatlar gelmeli arkaya bişi geliyorsa tam bilmiyorum.
  13. O

Dark freezer x123 montaj yardım acil

yok nereye tutunucak hocam. takman lazım ama içinden intel aparatı geliyo sen anakartın içinden çıkan amd aparatını takıcan
  14. O

İşlemcı sogutucusu onerısı KULE TIPI

sıvı almamalısın bu işlemciye. sıvıyı i7ye 13600kya falan alman lazım bunlara fazla gelir.
  15. O

İşlemcı sogutucusu onerısı KULE TIPI

https://www.teknobiyotik.com/dark-freezer-x123-duo-2x120mm-fixed-rgb-fanli-kule-tipi-sogutucu-dkccx123duo.html?ref=akakce&v=1.23 13400fe bu yeter artar bile
  16. O

Ryzen 7 5700x3d için 240mm sıvı soğutma

öylede x3dler ısınan işlemciler değil i9 ryzen 9 lar gibi. bu gibi durumlarda sıvı soğutucu gereksiz masraftan başka bişey değil. bakımları çok daha masraflı ömrüleri daha kısadır. hava soğutmalarda böyle bir problem yok. attığım model 2 kuleli kaslı soğutucu yeterli.
  17. O

Ryzen 7 5700x3d için 240mm sıvı soğutma

sıvı soğutmaya gerek yok illa o işlemci için hocam hatta gereksiz olur. bak buna bir bak yeter artar bile. https://www.crtgamestore.com/thermalright-peerless-assassin-120-se-white-argb-hava-sogutucu?ref=akakce&v=1.31
  18. O

Ryzen 5 7600x işlemci için Soğutucu alıcam yardımmmm

240 ben önermem 360 alıcaksan al ki 7600xe gerek yok. hava soğutucu alıp geç derim
  19. O

bi tık daha iyi 7 bakır var onda. ama stokta var mıdır bilmem. bu attığım gayet yeterli gelir.
  20. O

https://www.crtgamestore.com/thermalright-peerless-assassin-120-se-white-argb-hava-sogutucu?ref=akakce&v=1.22.3
Top Bottom