Neler Yeni

İşlemci sıcaklığı normal mi?

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
kendin taksaydın keşke hocam takması daha kolay onu ama olsun pcci halleder hemen bence eski taktırdığına götür yanlış takmışsın diye para falan almasın bidaha. ters çeviricek zaten bi
Hocam zaten çok kolay halledermiş gibi para almadan gönderdi. Bi de bunu bu şekilde ters takmasına rağmen doğru taktığını sanan adama bir daha gitmem. Bi tanıdık var ona götürecem. O halleder diye düşünüyorum.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arif
@Bünyamina @Obi.wanKenobi Hocalarım fanı zorlayarak da olsa çıkarmayı başardım ve doğru bir şekilde tekrar taktım. Sıcaklıklar da geçen seferkine göre bi hayli düzelme var. PUBG'de 80'i gördüğüm yerlerde 72-73 lerin üzerine hiç çıkmadım. Boşta 55 iken 45-47'ye düştü. Hikayeli oyunlarda 60 larda geziniyor üstüne çıkmadı.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
ulaş dursun
@Bünyamina @Obi.wanKenobi Hocalarım fanı zorlayarak da olsa çıkarmayı başardım ve doğru bir şekilde tekrar taktım. Sıcaklıklar da geçen seferkine göre bi hayli düzelme var. PUBG'de 80'i gördüğüm yerlerde 72-73 lerin üzerine hiç çıkmadım. Boşta 55 iken 45-47'ye düştü. Hikayeli oyunlarda 60 larda geziniyor üstüne çıkmadı.
güzel değerler 600tllik soğutucuya göre hayırlı olsun hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,447
Üyeler
164,672
Son üye
alperenkrkmaz
Top Bottom