Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

İşlemci soğutucumdan böyle ses geliyor

1,5 yıllık son 1 aydır kasanın kapağı açıktı o yüzden toz topluyor.
  2. OdinSonThoR

Ya temmuz ortalarına kadar gram param olmayacak değiştirmeyi bende istiyorum. Benim fanı sökmem için önce egzoz fanı sökmem sonra uzun ince bir tornavida bulmam gerek oraya normal şekilde girmiyor tornavidalar en iyisi direk gamegaraja götürmek 15 dk arabayla gideriz babamla
  3. OdinSonThoR

Kablo değmiyor, baktım açılışta oluyor 2-3 dk sonra duruyor ama çok rahatsız edici
  4. OdinSonThoR

Arkadaşlar videodaki gibi ses geliyor ne yapacağım nasıl sökeceğimi bilmiyorum işlemciye zarar vermekten korkuyorum. Bu tabak tipi soğutucuyu çıkarmak çok zor
  5. OdinSonThoR

Her konuda PF240 önerenler

Ne büyüttünüz alın geçin.
  6. OdinSonThoR

Ekran kartının neresi macun sürülüyor ?

Hızlı zamanları :)
  7. OdinSonThoR

İşqlı mışıklı snowmen T5 gelmiş

Görünüşü kişiden kişiye değişir benim hoşuma gitti ama soğutma anlamında ne kadar farkları var acaba 1611330772 Aga bu ne pavyon seven biri olarak çok çirkin duruyor bana göre.
  8. OdinSonThoR

10400f ve elimdeki soğutucunun ortalama kaç derece olmalı?

Testleri atmamışım kusura bakmayın atıyorum şimdi. El testi dediğimde elim dokunduğumda sıcak gelmesinin normal olduğunu biliyorum ama önceki gibi 100 derecelere çıktığındaki gibi elim acıdı. Soğutucu hediye geldi, OCCT kullanıyorum arada msi afterburnerdan ekranın sol üstünde çıkartıyorum.
  9. OdinSonThoR

ben valorantta görüyorum
  10. OdinSonThoR

R5 3600 Kule Tipi Soğutucu Lazım

Eğer 100 tl daha ucuzunu istersen T6 Ultra hani zorlamak istemezsen kendini. Önerim Bu ışıksız ama cidden iyi soğutur
  11. OdinSonThoR

Geçenlerde yaşadığım ısınma durumunu bilen biler fazla ısınma yaşadım. Bu elimdeki soğutucu valorant oynuyordum 1 saattir falan elim yine ne hikmetse kasaya gitti yine ısınmış Dersteyim birazdan testleri yapıp onların ss lerini göndereceğim. Sinirleniyorum artık şu ısı sorunundan param olmayacak...
  12. OdinSonThoR

Gamepower mythril kasa çok ısınıyor

Kasanın hava alacak yeri yok sök ön tarafı
  13. OdinSonThoR

Çözüldü✓ İntel 10400f e soğutucu önerisi

Hocam işin doğrusu bir şey olmasından korktum bir şey değişmedi pazartesi kutulayıp bırakacağım ofislerine.
  14. OdinSonThoR

Hocam elimde öyle sağlam bir macun yoktu 1 yıl önce aldığım bilgisayarcıdan macun vardı onu da sıktım değişen bir durum yok ısınıyor. Göndereceğim garantiye pazartesi elden bırakacağım cidden satış sonrası hizmetleri gamegarajın çok beğendim
  15. OdinSonThoR

Zaten o.c yapamıyorum ama işlemcimin de ısınmasını asla istemiyorum sepetime ekledim ay sonunda pc taksidim bitiyor elime para geçecek alacağım teşekkürler
  16. OdinSonThoR

Sadece o.c için mi soğutucu alınması yönündesin doğru bir fikir değil. 1609599085 İşlemci fazla ısındı valorant menüsünde 100 dereceleri gördüm konu açtım pazartesi günü servise gidecek 1609599147 Stok soğutucu değil benim ki hediye gelen soğutucu
  17. OdinSonThoR

Son yaşadığım anormal sorundan sonra işlemcimin asla ısınmasını istemiyorum
  18. OdinSonThoR

Şu yaşadığım durumdan sonra iyi bir soğutucu alma kararı verdim ay sonunda alacağım bütçem bu kadar daha fazla çıkabilir miyim bilemiyorum Anakartım Biostar H410MH Kasam Dark flash aquarius
  19. OdinSonThoR

İntel işlemcilere undervolt nasıl yapılır?

10400f işlemcim çok fazla ısınıyor undervolt yapmak istiyorum nasıl yaparım
  20. OdinSonThoR

Termal macun kaliteli mi ? alınır mı ?

Alınabilir.
Top Bottom