Neler Yeni

Çözüldü✓ İntel 10400f e soğutucu önerisi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Sıkıntı çıkarmaz size.
T6 ULTRA gayet güçlüdür.
Yanlışım olmasın @RevDeisDou galiba T6 ULTRA ile 3100'ü 4.2'ye çıkarmıştı.
Zaten o.c yapamıyorum ama işlemcimin de ısınmasını asla istemiyorum sepetime ekledim ay sonunda pc taksidim bitiyor elime para geçecek alacağım teşekkürler

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Macunda sorun vardır yoksa o soğutucuyla ısınmaması lazım. Stok fanla bile testlerde 75 derece falan görüyor ama uzay montaj. Mümkünse T6 ultra veya cylon 4F olabilir onun harici M200 de yeter.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Macunda sorun vardır yoksa o soğutucuyla ısınmaması lazım. Stok fanla bile testlerde 75 derece falan görüyor ama uzay montaj. Mümkünse T6 ultra veya cylon 4F olabilir onun harici M200 de yeter.
Hocam elimde öyle sağlam bir macun yoktu 1 yıl önce aldığım bilgisayarcıdan macun vardı onu da sıktım değişen bir durum yok ısınıyor.
Göndereceğim garantiye pazartesi elden bırakacağım cidden satış sonrası hizmetleri gamegarajın çok beğendim

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,733
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Hocam elimde öyle sağlam bir macun yoktu 1 yıl önce aldığım bilgisayarcıdan macun vardı onu da sıktım değişen bir durum yok ısınıyor.
Göndereceğim garantiye pazartesi elden bırakacağım cidden satış sonrası hizmetleri gamegarajın çok beğendim
Her şeyi silip normal bir diş macununu azıcık üstüne ince bir şekilde sürersen termal macun görevi görebilir ama daha çabuk kurur. Sıcaklık düşmezse garantiye gönderirsin.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,328
İsim
Cemal Faruk Koçak
Her şeyi silip normal bir diş macununu azıcık üstüne ince bir şekilde sürersen termal macun görevi görebilir ama daha çabuk kurur. Sıcaklık düşmezse garantiye gönderirsin.
Hocam işin doğrusu bir şey olmasından korktum bir şey değişmedi pazartesi kutulayıp bırakacağım ofislerine.

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
bütçeniz 100 liradan aşagı ise snowman m200 öneririm.şahsen kendim kullanıyorum.

Top Bottom