Arama sonuçları: *

1. O

Ucuz kaliteli termal macun önerisi

70-72 arasında
  2. O

Kasa daha 3-4 aylık casper e600l serisi az önce steam pubg oynarken cpu çekırdıklerı 100de100 olup oyun dondu ısındıgını fark ettım ıslemcının fanı soktugumde karsılastıgım manzara süper anlataamam macun var desen bi dert yok desen bir dert :D
  3. O

Anladım teşşekkür ederim sagolun
  4. O

ilk defa macun degıstırecegım pek bılgım yok o yuzden soruyorum bılen bır kısımı yapsın yoksa degıstıreblırmıyım ?
  5. O

bakkıyorum 20-30 a da macun var pek bılgım yok ama onlar neden ucuz ? kullanıılmazmı yanı
  6. O

50-100 arası
  7. O

Termal macun önerisi alabilirmiyim arkadaşlar ?
  8. O

pwm fan sorunu nasıl çözerim

Arkadaslar bir sorum olacak , kasamda 3 adet pwm fan var 1 eksoz fanı arkadakı dıgerlerı kasa ıcı onde 2 tane bıostan hızlarını yukseltıyorum yyanlızca eksoz fanının hızı yükselıyor dıgerlerı aynı eksoz fanının kablosunu soktugum zamanda ıcerdekı 2 fan hızlanıyor sebebi nedir buuunun ?
  9. O

PWM FAN HIZLARI SORUNU

Arkadaslar bir sorum olacak , kasamda 3 adet pwm fan var 1 eksoz fanı arkadakı dıgerlerı kasa ıcı onde 2 tane bıostan hızlarını yukseltıyorum yyanlızca eksoz fanının hızı yükselıyor dıgerlerı aynı eksoz fanının kablosunu soktugum zamanda ıcerdekı 2 fan hızlanıyor sebebi nedir buuunun ?
  10. O

sıvı sogutma önerisi

Dostum 6bin liraya kadar bir Ryzen sistem önerisi verirmisin ? Bi hevesle aldım Bu ben kasayı ben geçenlerde ekranı kartımda aşırı ısınma sorunu vardı garantiye gönderdim Casper’a kartı değiştirmişler şimdi sorun yok
  11. O

sıvı sogutma önerisi

bu kasayı satmak ıstıyorum 6bın lıraya kadar bir ryzen sistem yapmayı düşünüyorum öneri varmı ona yapayım ozaman ?
  12. O

sıvı sogutma önerisi

ÜST TARAFTA var sadece radyator takacak yer fotosunu atarım da telefonda ama
  13. O

sıvı sogutma önerisi

https://www.casper.com.tr/excalibur-e600-satin-al bunun 9.nesil işlemcili olanı geri her şey aynı
  14. O

sıvı sogutma önerisi

CASPER EXCALİBUR E600L SERİSİ
  15. O

sıvı sogutma önerisi

bılmıyorum işte :D ah bır bılgım olsa kendı sıvısı flan var yani öylemi :ddd
  16. O

sıvı sogutma önerisi

bunuda alabılırımm butceme uygunda bunun sıvısı flan nasıl olacak ?
  17. O

sıvı sogutma önerisi

600-700 civarı bir sogutucu alacagım konu hakkuında bılgim olmadıgı ıcın sormak istedim
  18. O

sıvı sogutma önerisi

dostum içimde bir ukte herzaman yaapmak ıstemısımdır o yuzden gerek oldugundan degıl 600-700 lıra cıvarı bır sogutucu alacagım sadce 1597416123 dostum yapmak ıstemısımdır herzaman ıcımde ukte kalmıstı o yuzden 1597416177 dostum ıcımde bır ukte kalmıstı yapmak sıvı sogutma 600-700 arası bır...
  19. O

sıvı sogutma önerisi

kasama sıvı sogutma yapacagım önerisi olan arkadaslar yazabılırmı ? i3 9100f işlemcii xfx rx570 ekran kartıı
Top Bottom