bu işlemciye sıvı soğutucumu yapılır?kasama sıvı sogutma yapacagım önerisi olan arkadaslar yazabılırmı ?
i3 9100f işlemcii
xfx rx570 ekran kartıı
dostum içimde bir ukte herzaman yaapmak ıstemısımdır o yuzden gerek oldugundan degıl 600-700 lıra cıvarı bır sogutucu alacagım sadcebu sisteme gerek varmı ki?
dostum yapmak ıstemısımdır herzaman ıcımde ukte kalmıstı o yuzdenbu işlemciye sıvı soğutucumu yapılır?
dostum ıcımde bır ukte kalmıstı yapmak sıvı sogutma 600-700 arası bır sogutucu alacagımO işlemciye stok soğutucu bile yeterli, sıvı soğutucu almanın bir mantığı yok.
Ama ileride veya yakında sistemini değiştirmeyi düşünüyorsan yapabilirsin.
Bütçen nedir?
bende hep istiyorum ama işte dont have moneydostum içimde bir ukte herzaman yaapmak ıstemısımdır o yuzden gerek oldugundan degıl 600-700 lıra cıvarı bır sogutucu alacagım sadce
Mesaj otomatik birleştirildi:
dostum yapmak ıstemısımdır herzaman ıcımde ukte kalmıstı o yuzden
Dostum 850 ₺ yapabilirsen SilverStone PF240 öneririm, çok iyi soğutucu ama bütçeni aşıyor biraz.dostum ıcımde bır ukte kalmıstı yapmak sıvı sogutma 600-700 arası bır sogutucu alacagım
600-700 civarı bir sogutucu alacagım konu hakkuında bılgim olmadıgı ıcın sormak istedimbende hep istiyorum ama işte dont have money
bu fiyatlara anca 120mm alırsın https://www.itopya.com/thermaltake-water-30-120-argb-sync-edition-120mm-sivi-sogutma-sistemi/600-700 civarı bir sogutucu alacagım konu hakkuında bılgim olmadıgı ıcın sormak istedim
bunuda alabılırımm butceme uygunda bunun sıvısı flan nasıl olacak ?Dostum 850 ₺ yapabilirsen SilverStone PF240 öneririm, çok iyi soğutucu ama bütçeni aşıyor biraz.
Olmazsa MasterLiquid ML240L V2, ama onu pek öneresim yok.
![]()
SilverStone PF240 ARGB v2 2x12cm ARGB Fanlı Intel & AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu (SST-PF240-ARGB-V2) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler: Uyumlu Soket Tipi Intel: LGA115x/1200/1700/2011/2066 AMD Socket: AM2/AM3/AM4/AM5/FM1/FM2 Fan Boyutu 120mm Fan Devri 600 - 2200 RPM Fan...www.teknobiyotik.com
Dostum bu kapalı sistem sıvı soğutma, yani sen içine sıvı falan eklemeyeceksinbunuda alabılırımm butceme uygunda bunun sıvısı flan nasıl olacak ?
bılmıyorum işteDostum bu kapalı sistem sıvı soğutma, yani sen içine sıvı falan eklemeyeceksin.
Evet, tamamen öyle.bılmıyorum işteah bır bılgım olsa kendı sıvısı flan var yani öylemi :ddd