Arama sonuçları: *

1. O

Yardım RYZEN 5 3600'Ü SOGUTMAM GEREK.

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterair-ma410p-120mm-rgb-led-fanli-islemci-sogutucu.html Vatandan buldum diye bu linki paylaştım şuan bende kullanıyorum max 70 derece geçmiyor ve voltaj ayarı ile oynamadan kesinlikle öneriyorum
  2. O

Ryzen 5 3600 ghz ayarlaması

Ne yapmaya çalıştığını inan hiç anlamış değilim bütün konulara atlayıp bu şekilde gereksiz yorum yapan birisin galiba hakkında bildirim attım umarım bir yönetici görür arkadaşın konusunu alıp dağlara taşlara taşıdın ne kadar bildiği bir arkadaş olduğunu öğrenmiş oldum umarım diğer bu hatanı...
  3. O

Güzel kardeşim konu oradaki yazıyı görmemem değil merak etme senden daha çok tahsilli biriyim lütfen konu dışı şeyler yazma etiket bıraktım için durmadan yazmak zorunda kalıyor hakkında bildirim atıyorum
  4. O

Halen sürdürüyorsun yazık soyutlanman gerek 1606808874 Konu dışı ayrı bir yorum yapılması ne kadar tuhaf evet gözümden kaçtı
  5. O

Sabah sabah sıkıntılımısın arkadaşım konu dışı şeyler yazıp konuyu saptırma bir bildiğin varsa yaz yardımcı ol yoksa uzaklaş ? Ne gıcık tipler var ya Allah yardım etsin hepimize 😡
  6. O

Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz ?
  7. O

PC'm oyunlarda kastığı için overclock yapmak istiyorum.

Kardeşim yanlış bilgi veriyorsun ve işlemçin çarpan kilidi kapalı bir işlemçi
  8. O

PC'm oyunlarda kastığı için overclock yapmak istiyorum.

1050 ti 8gb 🤔 9100 oc 🤔
  9. O

RGB ve ARGB İçin USB Kontrolcü Fikri Nasıl?

Yurtdışında gördüm benzer ürün Almanya’da ama adını ismini linkini ülke içinde hiç görmedim duymadım
  10. O

RGB ve ARGB İçin USB Kontrolcü Fikri Nasıl?

Üretici firmalar aradaki fiyat farkını tutmak için böyle bir şey olacağını sanmıyorum
  11. O

Çözüldü✓ Alacağım Sıvı Soğutmada Sıvıyı Değiştirmek Şartmı

Sıvı soğutmanın içinde normal su olmuyor zaten ve çoğu sıvı soğutma kapalı açılmıyor belli bir zaman sonra kullanılmıyor
  12. O

Cooler Master MasterAir MA610P

Kasamda sıvı soğutma yeri yok ön tarafa takıyorum bu seferde hava akışı engelleniyor
  13. O

Cooler Master MasterAir MA610P

Cooler Master MasterAir MA610P İşlemçi Soğutmasını sizce nasıl arkadaşlar https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-masterair-ma610p-map-t6pn-218pc-r1-cpu-sogutucu-fiyati,454816957.html?ref=514&gclid=EAIaIQobChMIh7zDxJXE7AIVQtOyCh27NgFeEAAYAiAAEgLrHvD_BwE
  14. O

120 RGB Fan Önerisi

Arkadaşlar kasanın üst kısmına 2 adet 120 fan takmak istiyorum RGB almışkende görselden ödün vermemek istiyorum önerisi olan arkadaş link bırakırsa daha iyi olur kasa modeli : xiğmatek İstanbul
  15. O

işlemci ve ekran kartı sıcaklık degerlerim

Gayet normal işlemçin sıcaklığın
  16. O

xiğmatek istanbul Kasa

Üst kısma takmayı planlıyorum ürün özelliklerinde yazıyor ama vatan çalışanları olmaz diyor
  17. O

xiğmatek istanbul Kasa

Arkadaşlar xiğmatek istanbul kasa kullanıyorum bu kasaya sıvı soğutma kullanmak istiyorum 240 ama bazı kişiler RAM değer bazı kişiler olur diyorlar bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı 240 sıvı soğutma kurulum için uygun mu kasama ?
  18. O

Aerocool cylon 4 İlk izlenim (ryzen 3600)

Çok haklısın
  19. O

Aerocool cylon 4 İlk izlenim (ryzen 3600)

Harika haber bu ve sana tavsiyem o işlemciye çok ince aşırı ince termal macunu sürmen kesinlikle çok termal macun kullanma çünkü aynı durum benim başımada geldi
  20. O

Stok fanı açamıyorum çok sert

fan içinde yağlama yapmanız gerek diye düşünüyorum 🤔
Top Bottom