Neler Yeni

Aerocool cylon 4 İlk izlenim (ryzen 3600)

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
Aynı koşullarda OCCT6.1.1 programı ile test ettiğimde 2 dk sürede 85 derece gören stok fanda Aerocool cylon 4 da ise 63 dereceyi gördü Mersin de yaşıyorum oranın sıcaklığı ile test edildi ve fan sesi duymadım.
gayet şık tasarım ve kolay montajı vardı tabi stok fanı cıkartırken işlemci ile birlikte geldi bi ara çok korktum çok şükür sorun cıkmadı stok fan 1 aylık

Hocam

80+ Bronze
Aynı koşullarda OCCT6.1.1 programı ile test ettiğimde 2 dk sürede 85 derece gören stok fanda Aerocool cylon 4 da ise 63 dereceyi gördü Mersin de yaşıyorum oranın sıcaklığı ile test edildi ve fan sesi duymadım.
gayet şık tasarım ve kolay montajı vardı tabi stok fanı cıkartırken işlemci ile birlikte geldi bi ara çok korktum çok şükür sorun cıkmadı stok fan 1 aylık
cylon4 > t6 ultra

kakao

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Furkan Koçak

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an yük altında BDO oynuyorum ortalama 67 derece olan Stok fanda Cylon 4 de şu an 48 derece

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Cylon 4=T6 Ultra ama tek fanlı T6 ultra. Ryzen 5 2600 150W stress testinde 80 derece sabit T6 Ultra. Voltaj 1.45v

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
Harika haber bu ve sana tavsiyem o işlemciye çok ince aşırı ince termal macunu sürmen kesinlikle çok termal macun kullanma çünkü aynı durum benim başımada geldi

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,313
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Benim kolayıma geliyor soğutucuyu söküyorum direk işlemci geliyor işlemciyi çıkartmakla uğraşmıyorum :D

Hortyes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hüseyin YARDIMCI
Cylon 4=T6 Ultra ama tek fanlı T6 ultra. Ryzen 5 2600 150W stress testinde 80 derece sabit T6 Ultra. Voltaj 1.45v
t6 kullanmadım ama yorumlarda çok ses cıkardığı söyleniyor o yüzden cylona yöneldim ve ses sorunu yaşamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Harika haber bu ve sana tavsiyem o işlemciye çok ince aşırı ince termal macunu sürmen kesinlikle çok termal macun kullanma çünkü aynı durum benim başımada geldi
Stok fanda sürülü gelen termal macunun azizliği :)

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
t6 kullanmadım ama yorumlarda çok ses cıkardığı söyleniyor o yüzden cylona yöneldim ve ses sorunu yaşamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stok fanda sürülü gelen termal macunun azizliği :)
Çok haklısın

Top Bottom