SE-234 daha iyi duruyor bence. Hem daha ucuz hem daha iyi soğutuyor.Görsellik açısından istedim biraz. Zaten wraith max bile 75 derecenin altında tutuyor.
SE-234 daha iyi duruyor bence. Hem daha ucuz hem daha iyi soğutuyor.Görsellik açısından istedim biraz. Zaten wraith max bile 75 derecenin altında tutuyor.
Bence sıvı soğutmalar daha iyi gözüküyor.SE-234 daha iyi duruyor bence. Hem daha ucuz hem daha iyi soğutuyor.
Abartma demek isterdim ama gerçekten öyle, bu ürünler sıvı soğutma tokatlıyor.SE-234 daha iyi duruyor bence. Hem daha ucuz hem daha iyi soğutuyor.
Hocam her şey performans değil, göze de hitap etmeli. Beğendiyseniz ve performansı iyiyse gerisi boş.Bence sıvı soğutmalar daha iyi gözüküyor.
Bence de, zaten daha üst bir OC yapmayacağım işlemciye ve muhtemelen işlemci tam yükte 60 küsür olacak.Hocam her şey performans değil, göze de hitap etmeli. Beğendiyseniz ve performansı iyiyse gerisi boş.
Bu arada 4ghz 1.25V da prime 95 testi yapıp sıcaklıkları bana atabilme şansınız varsa atabilir misiniz? Ne kadar fark olacak merak ettim de.Abartma demek isterdim ama gerçekten öyle, bu ürünler sıvı soğutma tokatlıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam her şey performans değil, göze de hitap etmeli. Beğendiyseniz ve performansı iyiyse gerisi boş.
Yaptığım zaman konu açıp etiketlerim hocam.Bence de, zaten daha üst bir OC yapmayacağım işlemciye ve muhtemelen işlemci tam yükte 60 küsür olacak.
Bu arada 4ghz 1.25V da prime 95 testi yapıp sıcaklıkları bana atabilme şansınız varsa atabilir misiniz? Ne kadar fark olacak merak ettim de.
Sınav.Yaptığım zaman konu açıp etiketlerim hocam.
:/520'e 240MM darkflash sıvı soğutma sipariş ettim, bakalım nasıl farkı olacak?
Yapacağım, aynı zamanda sistemi yavaş yavaş yükseltiyorum.3600 için fazla değil mi o soğutucu merakımdan soruyorum overclock'mu yapacaksınız?
Anlamadım.Kasa dıştan su tesisatçının çatalı gibi gözüküyor
Teşekkürler.Ellerine sağlık hocam.
ee boşver güzel inceleme Ellerine sağlıkYapacağım, aynı zamanda sistemi yavaş yavaş yükseltiyorum.
Anlamadım.
Teşekkürler.