Arama sonuçları: *

1. O

Sıvı soğutma fan montajı Hk.

Bak şu konuyu inceleyebilirsin. Güzelce incelemişler test etmişler. En iyi senaryo 4
  2. O

Radyatör'ün önüne'de arkasına'da taksan o sıcak hava kasa içine girecek yine :D
  3. O

Tabi o biraz oda sıcaklığı ile alakalı alakalı. Bende Radyatör'de 6 Adet Fan takılı 3'ü odadaki havayı radyatör'e üflüyor. Arka taraftar ki fanlar radyatör'ün üstündeki havayı kasa içine 3 Egzos fan dışarı atıyor. Kişiden kişiye göre değişir bağlantı şekli.
  4. O

Değil Radiyatör ön taraftar. ve Fan'lar Radiyatörün arkasına takılı. 1597611632 Fan'lar radiyatör'den alıp kasanın içine üflüyor. Fan yönüne bakarsak.
  5. O

Fan'lar havayı radyatörün üstüne üflemeli. Genel olarak montaj şekli böyledir.
  6. O

RGB FAN TAKMA SORUNU

Bunu kullanmak isterseniz. AİGO RGB kontrolcü kullanmanız gerekir. Bu ürün gibi.
  7. O

Yardım Sıvı Metal ile OC

Evet Delid işleminde kullanılıyor. Fakat bu bahsettiğim direk işlemcinin üstüne uygulanabiliyor.
  8. O

Yardım Sıvı Metal ile OC

Evde mevcut Termal macun. Thermal Grizzy ve Artic MX-4. Fakat bu Sıvı metal olduğundna dolayı farklı iletkenlik vb. Ve uygulaması biraz sıkıntılı.
  9. O

Yardım Sıvı Metal ile OC

Merhaba; Sıvı metal olarak termal macun sipariş verdim. Thermal Grizzly Conductonaut 73 W/m·K Bu konuda bilgisi olan benimle irtibata geçebilir mi. İyi Forumlar.
  10. O

Çok Ucuza Çok İyi İşlemci Soğutucu Buldum

O zaman bu olabilir. Snowman M200
  11. O

Diyorum size Silverstone KR02.. Ben böyle tahmin ediyorum. Silverstone KR02
  12. O

T6 Ultra İncelemem.( Memnun kaldım mı? )

Amazonda'ki abartı fiyat Normal fiyatı TR'de 1 GR 180 TL Termal macun. Şöyle örnek vereyim. Normal aldığın bir termal macunun iletkenliği markadan markaya göre değişir. 2 ile 5-8 olarak değişir. Fakat bu aldığım Termal macunun iletkenliği 12.5W/m yani dünya üzerindeki en kaliteli termal macun...
  13. O

Şimdi geldi kargo gelsin diye bekliyordum. Bakalım akşama birşeyler deneyeceğim.
  14. O

Bilmem denemedim (!) :D Ama bunlar yeniyor :)
  15. O

Ben'de ekleyim o zaman @RevDeisDou Termal Macun Rampage :) Termal macunlar yolda akşama değişik şeyler yapabilirim can sıkıntısına.
  16. O

Senin link o :) o işlemciyi 1.464V da çalıştaracaksın inanmam :) @RevDeisDou
  17. O

Eline sağlık. Güzelce incelme olmuş.
  18. O

Silverstone KR02
  19. O

Cpu thermal macun tavsiyesi

Thermal Grizzly Kryonaut kullanıyorum efsane Termal macun. Tabi TR fiyatı biraz yüksek. 1 Gr = 180 TL :) Tek kullanımlık gibi bir şey. Ama Performansı efsane.
  20. O

Laptop için soğutucu

Şu ürünü inceleyebilirsin. Gayet başarılı Addison Rampage Frosty
Top Bottom