Thermall Grizzzly!!!
Şimdi geldi kargo gelsin diye bekliyordum. Bakalım akşama birşeyler deneyeceğim.
Thermall Grizzzly!!!
Hocam ne bu ya baktımda amazonda 1 tanesi 1.500 TL bu ne yapıyor normal termal macunlar ne işe yarıyor o zaman
Çok merak ediyorum. Takipteyim hocam.Amazonda'ki abartı fiyat Normal fiyatı TR'de 1 GR 180 TL
Termal macun. Şöyle örnek vereyim. Normal aldığın bir termal macunun iletkenliği markadan markaya göre değişir.
2 ile 5 W/m olarak değişir. Fakat bu aldığım Termal macunun iletkenliği 12.5W/m yani dünya üzerindeki en kaliteli termal macun olarak belirtiliyor ve gerçekten öyle benim için.
Soğutucun ne stok ise normal gibi duruyor. Stok soğutucuda benimde forzada 77 lere çıkıyordu.Benimde işlemcim Ryzen 5 2600 3,9 ghz le aida 64 testi yaptım 1 tane ayarı açınca işlemci sıcaklığı 68 i geçmiyor ama 2. bir ayarı açtığımda 94 derecelere kadar çıkıyor ters düz takmakla ilgili sorun olabilir mi boştayken PC 46 derece oyunlar 68 e kadar çıkıyor Forzada extereme ayarlarda 75 derece anormal bir durum var mı
Ben memnun kaldım. Siz bilirsiniz.Bizde mi alsak 3100 e ohom ohom
normal değil t6 ultra var işteSoğutucun ne stok ise normal gibi duruyor. Stok soğutucuda benimde forzada 77 lere çıkıyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben memnun kaldım. Siz bilirsiniz.
bir tane mandal var ya aşağıda doğru ittirilen o ekran kartının o tarafta bende ekran kartına değiyorHmm biraz fazla gibi evet hocam. Stres testi olsa tamam diyeceğim lakin. Forza da baya fazlaymış. Ters takma olabilir dikkat edin.
ASUS prime b450m-kAnakartın ne ?