Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
4.0 da kullanıcaksan stok soğutucu yeterli oluyor t6 taktın bence auto kullan.
fazla yakından yok evde değilim ama bu şekilde var akşam atarımDeğmemesi lazım. Fotoğraf atma şansın var mı ?
Maalesef bende yeterli olmadı.4.0 da kullanıcaksan stok soğutucu yeterli oluyor t6 taktın bence auto kullan.
Tam gözükmüyor evet.fazla yakından yok evde değilim ama bu şekilde var akşam atarım
ters takmayla olabilir mi sıcaklık değerleriMaalesef bende yeterli olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam gözükmüyor evet.
ben 3600 kullanıcısıyım 4.0 ghz ve voltajı ayarladım 75 dereceleri geçmiyor oyunlarda auto da bıraksaydım 85 derecelerde geziyor t6 taktığım zaman 10 derece düşerse yine autoda 75 derecelerde çalışır 4.0 ghz ye alırsam da bu derece 63 lere felan inerMaalesef bende yeterli olmadı.
Tam gözükmüyor evet.
havanın sıcak olmasıda etkili tabiben 3600 kullanıcısıyım 4.0 ghz ve voltajı ayarladım 75 dereceleri geçmiyor oyunlarda auto da bıraksaydım 85 derecelerde geziyor t6 taktığım zaman 10 derece düşerse yine autoda 75 derecelerde çalışır 4.0 ghz ye alırsam da bu derece 63 lere felan iner
Aynen aynen çok sıcak benim oda. Böyle performans göstermesi bile yeterli benim için.ben 3600 kullanıcısıyım 4.0 ghz ve voltajı ayarladım 75 dereceleri geçmiyor oyunlarda auto da bıraksaydım 85 derecelerde geziyor t6 taktığım zaman 10 derece düşerse yine autoda 75 derecelerde çalışır 4.0 ghz ye alırsam da bu derece 63 lere felan iner
havanın sıcak olmasıda etkili tabi
Tabi ki fanlar ters yöne dönüyor çünkü. Sıcak hava dışarı atmıyor.ters takmayla olabilir mi sıcaklık değerleri
sen atma şansın var mı bende ona göre cevap versemAynen aynen çok sıcak benim oda. Böyle performans göstermesi bile yeterli benim için.
Tabi ki fanlar ters yöne dönüyor çünkü. Sıcak hava dışarı atmıyor.