Arama sonuçları: *

1. OzanTK

Yardım Game Master 3 Fanlı Argb 360mm Watercooler Beyaz Sıvı Soğutma Alınır Mı?

Beyaz takıntın yoksa eğer bunu öneririm https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14057
  2. OzanTK

Bu 2 sıvı soğutma arasında kaldım

Bende onu gördüm ama bazıları da çok sessiz olduğunu söylüyor ve bu thermalright modeli inanılmaz ses yapıyor diyorlar ondan dolayı çok kararsız kaldım
  3. OzanTK

Thermalright sıvı soğutmalar alınır mı

Hocam konuyu hortlattım kusura bakma memnun musun bende almayı düşünüyorum
  4. OzanTK

Bu 2 sıvı soğutma arasında kaldım

Merhabalar yıkarsa bahsettiğim gibi bu iki sıvı soğutma arasında kaldım hangisini almalıyım 1 - Bitfenix cube 360mm 2 - Thermalright Frozen Horizon 360mm Bu ikisi arasında kaldım
  5. OzanTK

Bu garip fiyatlı 360 mm sıvı sogutma alınır mı

banada cok garip geldi hic inceleme videosu da görmedim yabancıların bi kaç tane var sadece
  6. OzanTK

Bu garip fiyatlı 360 mm sıvı sogutma alınır mı

Merhabalar darkflash dx360 v2.6 Alınır mı 2,237 tl https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-dx360-v2-6-360mm-siyah-sivi-sogutma/
  7. OzanTK

Çözüldü✓ Hava Soğutma Önerisi?

inceledim güzel performans veriyor ama şu amazonda ithalat ücreti muhabbeti nasıl onu anlamadım onu eğer ödeme gibi bi durum söz konusu olmazsa nays ile almayı düsünüyorum sogutuyucu
  8. OzanTK

Çözüldü✓ Hava Soğutma Önerisi?

Sistemim Ryzen 5 5600 - Anakartım Asus Prıme B450M-K II Hocam hava soğutma almayı düşünüyorum sizce bu ürün nasıl bir de ekran kartıma değme gibi bir durum söz konusu olur mu...
  9. OzanTK

Çözüldü✓ Kule Tipi Soğutucu Önerisi

bende Thermalright Peerless Assassin 120 Se modelini düşünüyordum ama bazı forumlarda ekran kartına değme gibi sorunlar oldugunu söyledikleri icin kararsız kaldım
  10. OzanTK

Çözüldü✓ Kule Tipi Soğutucu Önerisi

İşlemci ryzen 5 5600 Anakart Asus prime b450m-k ıı kasam gametech prime v2 Aklımda Bu Model var https://www.gaming.gen.tr/urun/298503/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu/?ref=akakce&v=1.78.4 Bu soğutucu anakartıma takarsam RAM'lari...
  11. OzanTK

Çözüldü✓ bitfenix cube 360 termal macun çıkar mı

Merhabalar hocam bende almayı düsünüyorum sipariş gecicem memnun musunuz modelden
  12. OzanTK

Sıvı Soğutma veya hava soğutma tavsiyesi

Evet üst tarafına 360mm takabiliyorum 1707524584 evet üst tarafına takıcam sıvı sogutmayı
  13. OzanTK

kasa gametech prime v2 Bütçede sorun yok kafam rahat olsun yeter ilerde
  14. OzanTK

Merhaba arkadaşlar işlemcim ryzen 5 5600 Stok soğutucu mevcut şu sıralar cok ısınıyor güzel önerebileceğiniz sıvı soğutma veya hava soğutma var mı ama almışken güzel bi tane ileriye dönük almak istiyorum ve bu işlemciden sonra ryzen 7 5800x3d gecmeyi düsünüyorum onun icin ilerde sıkıntısız...
  15. OzanTK

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

Hocam bende almayı düşünüyorum memnun musunuz acaba benim anakart asus prıme b450m-k ıı argb ve rgb destegi yok alırsam onu nasıl halledebilirim. bir de işlemcim ryzen 5 5600 bunu alırsam ilerisini düşünerek almak istiyorum cünkü bi kaç ay sonra işlemci ve anakartımı değiştiricem sizce almama...
  16. OzanTK

DarkFlash DC-360 Alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar İnternette gezerken bu modelle karşılaştım diğer 360 mm olanlara göre fiyatı ucuz geldi sizce alınabilir mi ? https://www.n11.com/urun/darkflash-radiant-dc-360-360mm-argb-siyah-sivi-sogutucu-35109532?magaza=pcbudur
  17. OzanTK

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

peki bir şey sorucam LTlt nin ne farkı var digerine göre
  18. OzanTK

Çözüldü✓ Sıvı soğutma önerisi

İŞLEMCİ -- RYZEN 5 5600 ANAKART -- ASUS PRIME B450M-K II EKRAN KARTI -- SWFT 309 RX 6700XT 12 GB KASA - CORSAIR SPEC DELTA --- AMA 2 3 GÜNE BU KASA İLE DEĞİŞTİRİCEM GAMETECH PRİME V2 Şimdi arkadaşlar son zamanlarda işlemcim cok ısınıyor 70 80 bazen 90 dereceyi görüyor görsele biraz önem veren...
  19. OzanTK

Çözüldü✓ 5600 icin Sıvı soğutma önerisi

böyle gitmeyi düsünmüyorum yakın zamanda işlemci ile anakartı değiştiricem onun icin sıvı sogutucu alayım diyorum
  20. OzanTK

Çözüldü✓ 5600 icin Sıvı soğutma önerisi

Kasam GAMETECH Prime V2 işlemcim ryzen 5 5600 anakartım da asus prıme b450-k ıı son zamanlar da işlemci çok ısınmaya başladı sıvı soğutma almayı düsünüyorum alırsam da 3 fanlı aliyim diyorum aklımda Bitfenix Cube 360 modeli var çok mu abartıya kaçar tavsiyelerinize acığım önerdiginiz başka...
Top Bottom