Arama sonuçları: *

1. ProVodKa

Öneri Ssd soğutucusu da çıkmış :D

:D çıkalı baya oldu. Bazı anakartlarda monte oalrak geliyor.
  2. ProVodKa

Yardım t6 ultra ses sorunu

kardeş 1 ay olucak düzeltebildin mi?
  3. ProVodKa

Kasamın camını çıkardım bir şey olmaz değil mi?

Olmaz niye olsun? Sadece daha fazla toz alır sürekli tozunu alman gerekir içine sıvı dökme ve nemli ortamda bulundurma yeter.
  4. ProVodKa

Yardım T6 Ultra intel montaj hk i5 9400f

t6 ultrayı bilmiyorum ama, bende hyper 410R soğutucuyu anakartın arkasındaki deliklerden içeriye sokarak. diğer taraftanda montajını yaparak sabitledik ve taktık belki seninkide öyledir.
  5. ProVodKa

i7 7700 k için hangi işlemci soğutucuyu almalıyım?

evet alınır. Ama ben bunu kullanıyorum çokta memnunum bu sıcak havalarda 4k render alırken 10 dklık render sonunda maks 80 dereceyi gördü. Aynı şeyi stok fan ile denedim 95 lere kadar çıktı sıcaklık...
  6. ProVodKa

Intel I7 9700K Hava Soğutma

https://urun.n11.com/sogutucu-ve-fan/cooler-master-hyper-h410r-92-mm-rgb-led-fan-sogutucu-P409202068?gclsrc=aw.ds&&gclid=Cj0KCQjwpNr4BRDYARIsAADIx9wTEgxzrwJqvM2Ctq39yb5Du9YJafOZiTFH2AEanoEKoE7LCSjUi3YaAmSbEALw_wcB Bende bu var gayette iyi soğutuyor.
  7. ProVodKa

Yardım İşlemci sıcaklığı iyi mi?

77 derce çıktı. işlemci fanı öndeki fanlara bakılı takılması lazım, zaten ters takma durumun yok, kablolar alttan geçicek.
  8. ProVodKa

Yardım İşlemci sıcaklığı iyi mi?

aynı soğutuc bende var ve aynı işlemci, hemde küçük olanından ona ragmen boşta 50-60 derece arası gta V e girince fln 65-75 arası oynuyor. 1593178688 cooler master soğutucu içinden kendi kaliteli bir thermal macunu çıkıyor zaten.
  9. ProVodKa

Bu kasaya sıvı soğutma olur mu

Ya olurda saçma olur onun yerine 2 li sıvı soğutma alip direkt radyatöre bağlayıp sorunu çözün arkadaşı egzoz fanı sıkıntılı geldi ise kaliteli bir ekstra fan alıp oraya takın.
  10. ProVodKa

Bu kasaya sıvı soğutma olur mu

Olur
  11. ProVodKa

Ryzen 5 3600 soğutucu arıyorum

Cooler master hyper 410R 120mm öneririm
Top Bottom