Arama sonuçları: *

1. QİKUA

F/P Termal Macun Önerisi

teknobiyotikten arctic mx4 ve internetten izopropil alkol al peçeteyle işlemci üzerinde ki macunu silersin ileridede lazım olur bence
  2. QİKUA

bu sıcaklık iyi mi? pc yanarmı ?

Kasanın önü nasıl bu havalarda 80 nin 1 tık üstü sıkıntı falan değil odanız hava alıyor mu? macun ne zaman değiştirdiğiniz? stok soğutucu mu? 1661545071 Undervolt voltaj kısmak ancak performansı olabildiğince değiştirmemek yükseltmek gibi az voltajla çok iş
  3. QİKUA

Öneri Gametech freezer hd 2.0 alınır mı?

macunda yenileyin
  4. QİKUA

Çözüldü✓ R5 5600 120mm sıvı soğutma uygunmudur?

120mm soğutucu alacağınıza kaliteli bir hava soğutucu alın daha çok iş görür 120mm sırf sıvı soğutmam var demek için yapılmış bence
  5. QİKUA

Şu anda pc sıcaklığınız kaç

58 derece
  6. QİKUA

Bilgisayarım acayip sesli çalışıyo

Macun değişimi yapın
  7. QİKUA

150 TL Termal Macun Önerisi

Bütçe artarsa https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11273 artmaz ise arctic mx4 teknobiyotik ve amazonda orjinalleri var
  8. QİKUA

bu kule yipi soğutucu alınır mı??

İyi bir soğutucu olduğu için 10 12 derece düşürür diye tahmin ediyorum bu arada macunu yenilemeyi ne kadar oldu ve soğutucunuz tam oturmuş mu varsa tabi stok
  9. QİKUA

bu kule yipi soğutucu alınır mı??

270 e alınabilir t6 ultra öneririm bütçeyi aşıyor ama iyi
  10. QİKUA

50 TL'ye rgb fan önerisi

https://www.amazon.com.tr/Rampage-6C121-120x120x25-Rainbow-6649642/dp/B09N8Y5VP2/ref=asc_df_B09N8Y5VP2/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid
  11. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

babam işyerinden aldı sadece pc için değilmiş diye biliyorum ama ne kadar etkili onu bilmiyorum
  12. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

fotoğraf kalitesi biraz kötü kusura bakmayın
  13. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

kutu üzerinde yazan şey yüksek sıcaklıklarda çalışabilme (-50 +250) üzerinde termal macun yazıyor.
  14. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

termal macun 1kg 1655985046 öyle olanları varmış fiyatı pahalı biraz
  15. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

evet
  16. QİKUA

Bu termal macun nasıl?

Elimde şu an da yatkon termal macun var babam getirmişti laptop için 1kg bu termal macun nasıldır bilen var mı? ortalama el kadar bişey büyük değil yani, fotoğraf atamıyorum
  17. QİKUA

işlemcim ryzen 5 3600 ısınıyor

kasanız nedir. önü açık mı? t6 ultra'nın soğutacağını düşünüyorum.
  18. QİKUA

işlemcim ryzen 5 3600 ısınıyor

Hangi ayarlarda oyuyorsunuz. belki uv yapabilirsiniz(undervolt)
  19. QİKUA

Laptop soğutucu önerisi

Bütçe nedir?
  20. QİKUA

Ryzen 5 3600 stok fan yeterlimi

O.C yapmayacaksanız veya zorlayacak bir işlem yeterli olacaktır diye düşüyorum.
Top Bottom