Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

Çözüldü✓ İ5-12400f e sıvımı hava soğutmamı size hangisi alınır

kule tipi yeterli oluyor hocam ya aynı işlemci kullanıyorum sıvı sogutmaya gerek kalmıyor
  2. Rabiotta

i5 12400 f sıvı soğutma önerisi

bende urfadayım kule tipi taktım se 214xt öneririm 75i geçtiğini görmedim yazın
  3. Rabiotta

Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr termal macun

önemli değil güzel markadır 2 defa falan kullanabilirsin
  4. Rabiotta

Öneri James Donkey m2 ssdim 🔥🔥 aldı 74 dereceyi gördü soğutucu önerisi var mıdır

fiyatı da uygun geldi bana aldım hocam o zaman
  5. Rabiotta

Öneri James Donkey m2 ssdim 🔥🔥 aldı 74 dereceyi gördü soğutucu önerisi var mıdır

dostlar az önce fifa 23 güncellemek istedim 1gblik güncelleme için dosya kontrolu yaptı ea ve o sırada 74 dereceyi gördü ve ses yükseltme vs hiçbişey yapamadım güncelleme bitene kadar dondu bildiğin sistem ssdim boşta 58-60 derece arası değerler verdiği için yanmadan bi müdahele edeyim dedim...
  6. Rabiotta

Se-214-XT soğutucu sığmıyor

bende de baya temas edıyodu ramı cıkartıp taktım oluyorsa eğer öyle dene
  7. Rabiotta

Yardım Se 214 xt soğutucu led yanmıyor

65.2wyi geçmedi hocam 1dklık stres testi
  8. Rabiotta

Hocam maalesef denedim ramleri çıkart tak yaptım 2 defa bios sıfırladım xmpyi açtım ramlerin hızını falan tekrar ayarladım biosdan fanı kule tipi bile seçtim 50wyi geçmiyor
  9. Rabiotta

dün 65 dereceyi geçmedi hocam maks 52w gördük şuanda da aynı sonuclar cıkıyor 65wyi bile görmüyoruz çözemedim
  10. Rabiotta

hocam bakındım da pek çözemedim cok uykuluydum uyudum dırekt başka bi sorum var aida64 ile stres testi yaptım işlemcim 52wyi geçmedi i5 12400f işlemci nedendir bu turbo boost da acık
  11. Rabiotta

evet baya seri bağlanmış kabloları bulmak bi tık zor gibi bakınıyorum şuan
  12. Rabiotta

Soğutucu öneri lazım

evet baktım hocam sagolun
  13. Rabiotta

Soğutucu öneri lazım

teşekkür ederim dostum kasam thermaltake versa t25 dahili 550w psulu olan var mıdır kontrolcü bu kasada
  14. Rabiotta

thermaltake versa t25 hocam
  15. Rabiotta

önerebileceğiniz fp kontrolcü var mıdır hocam birde psu sata kablosundan bağlayabilirsiniz dediler oluyor mu öyle
  16. Rabiotta

Soğutucu öneri lazım

Evet çıkmadı maalesef psu dan bağlayabilir miyim baktım da fan üzerindekine uygun göremedim gibi
  17. Rabiotta

dostlar selam Se 214 xt beyaz argb olan modelini aldım fan girişini taktım sıkıntısız çalışıyor ama anakartım h610m e oldugu için argb girişi yok diye led kablosunu takamadım ve hiçbir ışıgı yanmıyor ne yapabilirim ledinin yanması için sadece rainbow dönse de olur
  18. Rabiotta

Soğutucu öneri lazım

hocam selamlar bu gece taktım kule tipini fanı takması bı tık ugrastırdı gerisi baya basitti mx4 macun kullandım fifada 99 dereceleri görüyorduk 65i geçmedi tabi gecenin etkisi de vardır hava serin şuanda birde argb almıştım anakartımda argb girişi yok klasik rainbow döner sanıyordum hiç led...
  19. Rabiotta

Soğutucu öneri lazım

i5 12400f var bende fifada 99 derece gördü dediğin sogutucuyu aldım yarın veya öbür gün elimde olur takar yazarım dostum
  20. Rabiotta

879 TL'ye Artic Frezer A35 Aldım Şimdi 1500 TL xD

kasana sıgıyorsa ıyı yaptın zaten fıyatı o cıvarlardaydı teknobiyotık indirimi guzel yapmıştı bende sıgmıyo diye alamadım
Top Bottom