Neler Yeni

Yardım Se 214 xt soğutucu led yanmıyor

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
dostlar selam Se 214 xt beyaz argb olan modelini aldım fan girişini taktım sıkıntısız çalışıyor ama anakartım h610m e oldugu için argb girişi yok diye led kablosunu takamadım ve hiçbir ışıgı yanmıyor ne yapabilirim ledinin yanması için sadece rainbow dönse de olur
1688688619403.png

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Ya ARGB destekli anakart alacaksın yada ARGB kontrolcü alacaksın. Teknobiyotik sitesinde satılıyor.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya ARGB destekli anakart alacaksın yada ARGB kontrolcü alacaksın. Teknobiyotik sitesinde satılıyor.
önerebileceğiniz fp kontrolcü var mıdır hocam birde psu sata kablosundan bağlayabilirsiniz dediler oluyor mu öyle

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
thermaltake versa t25 hocam
Kasanın kontrolcüsü vardır o zaman kasanın fanları ARGB. Kasa fanlarının ARGB kablosunu takip et birbirlerine serii bağlama yapmış olabilirler. Bunu da onların bağlı olduğu kontrolcüye takarsan yanar. Tabii 6 delikli ARGB fan değilse kasa fanların. Seninki gibi 3 delikli olduğundan emin ol.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Kasanın kontrolcüsü vardır o zaman kasanın fanları ARGB. Kasa fanlarının ARGB kablosunu takip et birbirlerine serii bağlama yapmış olabilirler. Bunu da onların bağlı olduğu kontrolcüye takarsan yanar.
evet baya seri bağlanmış kabloları bulmak bi tık zor gibi bakınıyorum şuan

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
önerebileceğiniz fp kontrolcü var mıdır hocam birde psu sata kablosundan bağlayabilirsiniz dediler oluyor mu öyle
Olmaz

Dark kontrolcü var sadece teknobiyotik üzerinde

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Her fandan 2şer kablo çıkar. Biri fan hızı ve gücünü veren 4 delikli kablo diğeri ARGB kablosu. Sen ARGB kablosunu takip edeceksin.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Her fandan 2şer kablo çıkar. Biri fan hızı ve gücünü veren 4 delikli kablo diğeri ARGB kablosu. Sen ARGB kablosunu takip edeceksin.
hocam bakındım da pek çözemedim cok uykuluydum uyudum dırekt başka bi sorum var aida64 ile stres testi yaptım işlemcim 52wyi geçmedi i5 12400f işlemci nedendir bu turbo boost da acık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,292
Üyeler
167,950
Son üye
Quadranil
Top Bottom