Yardım Se 214 xt soğutucu led yanmıyor

BIOS sıfırla XMP aç ve tekrar bir dene. Test esnasındaki sıcaklıkları da kontrol et. 90 dereceleri görüyorsa performans kısıyor olabilir.

BIOS sıfırla XMP aç ve tekrar bir dene. Test esnasındaki sıcaklıkları da kontrol et. 90 dereceleri görüyorsa performans kısıyor olabilir.
dün 65 dereceyi geçmedi hocam maks 52w gördük şuanda da aynı sonuclar cıkıyor 65wyi bile görmüyoruz çözemedim

Dediğimi dene ve dönüş yap.

Dediğimi dene ve dönüş yap.
Hocam maalesef denedim ramleri çıkart tak yaptım 2 defa bios sıfırladım xmpyi açtım ramlerin hızını falan tekrar ayarladım biosdan fanı kule tipi bile seçtim 50wyi geçmiyor

Başka bir stress testiyle dener misin? Cinebench r23 olabilir ya da CPU-Z programı içindeki benchmark. Test esnasındaki Watt ve sıcaklık değerlerini de gösteren program görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp onu da at.

Başka bir stress testiyle dener misin? Cinebench r23 olabilir ya da CPU-Z programı içindeki benchmark. Test esnasındaki Watt ve sıcaklık değerlerini de gösteren program görünecek şekilde ekran görüntüsü alıp onu da at.

65.2wyi geçmedi hocam 1dklık stres testi

1688740978289.png

BIOS güncel değilse güncelle. Aklıma da başka bir şey gelmiyor maalesef Watt konusunda ama aldığın puan normal 12400f için. Yani puanda performansta bir sıkıntı yok.
Cinebench r23 de dene arkada başka bir program çalışmıyorken. 12000 civarı puan alman lazım multicore.

Güç ayarlarından da maximum performansa aldığından emin ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,888
Üyeler
185,188
Son üye
asli_glu
Geri