Arama sonuçları: *

1. Reverse Flash

inno3d 1650S oc yapmalımıyım?

Az önce geforce experience üzerinden cp2077 yüksek ve ultra ayarda sıcaklıklara baktım GPU saat frekansım 1800 küsür MHz Bellek Saat Frekansım 6000MHz Fan Hızı 0 RPM de 71 derece gördüm boşta 50-55 falan oluyor. GeForce Experience üzerinde otomatik overclock varmış sizce yapayım mı? Amacım...
  2. Reverse Flash

Herkes kendi setuplarını atabilir mi ?

https://www.gittigidiyor.com/ev-bahce/evdemo-buket-lux-calisma-masasi-siyah_pdp_612758489?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.67.7 Buda beyaz rengi https://www.akakce.com/calisma-masasi/en-ucuz-evdemo-buket-lux-beyaz-fiyati,779135078.html
  3. Reverse Flash

Herkes kendi setuplarını atabilir mi ?

Buda benden olsun arkadaşlar.
  4. Reverse Flash

GeForce Experience ile Overclock Yapmak Mantıklı mı?

Bana yardımcı oldun hocam şuan teşekkür ederim valla :)
  5. Reverse Flash

Anladım hocam. O zaman kasanın içini bi tozdan arındırıp bilen birisiyle güzel bir oc yapmak lazım. Teşekkür ederim yardımın için.
  6. Reverse Flash

Sence experience uygulamasının otomatik yapmasına izin vermelimiyim? Bir zarar görürmü kart? Şu dönemde bide kart bulmakla uğraşmayalım :D Bu arada kendinden OClu olan bir modele sahibim. Nvidianın tanıtımında oyun için en iyi ayarları yapar vb diyor baya güvenesim geldi yani programa :D
  7. Reverse Flash

Ekran kartımdan veriyorum
  8. Reverse Flash

165hz monitörüm var ve 165 den fazla FPS alıyorum ama benim asıl isteğim FPS değilde gecikme değerleri vb hocam. Onu etkilermi bir bilgin varmı? Daha yüksek FPS şu konuda işime yarar yayın açtığımda bazen 120 FPSlere düşebiliyor.
  9. Reverse Flash

FPS veya gecikme değerleri düşürme konusunda işime yaramazmı hocam?
  10. Reverse Flash

1650S ekran kartımı experince uygulaması ile otomatik overclock yaptırsam bir sorun yaşarmıyım sizce? Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilirmi? Az önce Valorant poligonda kaç derece oluyor diye bakayım dedim ve 52 derece gördüm maks 3-5 dk poligonda takıldım.
  11. Reverse Flash

Uygun fiyatlı rgb/rainbow r5 2600 e uyumlu fan varmı?

Aynen arkadaşlar bu konuyu aylar önce açtım :D
  12. Reverse Flash

120mm Fan Önerisi F/P

Düşük bütçe düşük bütçedir kankam. Şöyle yorumlar atmayın artık lütfen.
  13. Reverse Flash

Darkflash Darkvoid CPU Soğutucu Nasıl?

Denemedim valla oc bilgim yok😂
  14. Reverse Flash

R5 2600 knk
  15. Reverse Flash

Bende var yeni aldım keşke stok ile olan sıcaklığa bakıp karşılaştırsaydım ya 😅
  16. Reverse Flash

İşlemci fanı değiştirirken...?

Bakalım vize var birazdan o bitsin değiştirmeyi denicem umarım bi sorun olmaz :D
  17. Reverse Flash

İşlemci fanı değiştirirken...?

https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-darkvoid-rgb-125mm-cpu-sogutucu-2/ bu fandan satın aldım. R5 2600 işlemcime takacağım takarken ram ekran kartı vb sökmezsem bi sorun yaşarmıyım?
  18. Reverse Flash

Bu işlemci fanı rgbsi çalışırmı?

rgb girişi yok ya anakartta ondan sordum hani ekstra rgb aydınlatma kablosu takmak gerekiyormu acaba diye :D rgb ssdlerimi sadece kırmızı renkte kullanıyorum mesela rgb girişi olmadığı için anakartımda :(
  19. Reverse Flash

Bu işlemci fanı rgbsi çalışırmı?

https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-darkvoid-rgb-125mm-cpu-sogutucu-2/ Anakartım Biostar B450Mh bu ürünü r5 2600 stok fanı yerine taktığım da rainbow rgb aydınlatması çalışırmı?
  20. Reverse Flash

PC'm oyunlarda kastığı için overclock yapmak istiyorum.

Pubg mobile emulator ile oynuyorsun yani kasar gibi olması çok normal. 1050Ti ekran kartının da 8 gb versiyonu yok dostum..
Geri