GeForce Experience ile Overclock Yapmak Mantıklı mı?

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
1650S ekran kartımı experince uygulaması ile otomatik overclock yaptırsam bir sorun yaşarmıyım sizce? Bu işlerden anlayan biri yardımcı olabilirmi? Az önce Valorant poligonda kaç derece oluyor diye bakayım dedim ve 52 derece gördüm maks 3-5 dk poligonda takıldım.

Valorant zaten ekran kartını çok kullanan bir oyun değil. Stok halde 1650S fazlasıyla yeter valoranta.
FPS veya gecikme değerleri düşürme konusunda işime yaramazmı hocam?

Fps etkiler tabii ama monitörünün hz miktarı kadar fps alsan yeter zaten.
165hz monitörüm var ve 165 den fazla FPS alıyorum ama benim asıl isteğim FPS değilde gecikme değerleri vb hocam. Onu etkilermi bir bilgin varmı? Daha yüksek FPS şu konuda işime yarar yayın açtığımda bazen 120 FPSlere düşebiliyor.

165hz monitörüm var ve 165 den fazla FPS alıyorum ama benim asıl isteğim FPS değilde gecikme değerleri vb hocam. Onu etkilermi bir bilgin varmı? Daha yüksek FPS şu konuda işime yarar yayın açtığımda bazen 120 FPSlere düşebiliyor.
Fps 120lere düşüyorsa oc yapın. Ama yayında fps düşmesinin sebebi işlemcide olabilir. Yayını neyden veriyorsunuz?

O zaman yapın oc.
Sence experience uygulamasının otomatik yapmasına izin vermelimiyim? Bir zarar görürmü kart? Şu dönemde bide kart bulmakla uğraşmayalım :D
Bu arada kendinden OClu olan bir modele sahibim. Nvidianın tanıtımında oyun için en iyi ayarları yapar vb diyor baya güvenesim geldi yani programa :D

Sence experience uygulamasının otomatik yapmasına izin vermelimiyim? Bir zarar görürmü kart? Şu dönemde bide kart bulmakla uğraşmayalım :D
Bu arada kendinden OClu olan bir modele sahibim. Nvidianın tanıtımında oyun için en iyi ayarları yapar vb diyor baya güvenesim geldi yani programa :D
Experience karta pek bir şey basmaz, aç msi afterburner sen bas mauel olarak.

Experience karta pek bir şey basmaz, aç msi afterburner sen bas mauel olarak.
Anladım hocam. O zaman kasanın içini bi tozdan arındırıp bilen birisiyle güzel bir oc yapmak lazım. Teşekkür ederim yardımın için.

Anladım hocam. O zaman kasanın içini bi tozdan arındırıp bilen birisiyle güzel bir oc yapmak lazım. Teşekkür ederim yardımın için.
Forumda oc konusunda epey bilgili kişiler var, oc yardımı için ayrı konu aç yarın, konuyu gece açma göremezler. Bende epey kurcalıyorum bilgisayarları ama başkasına yanlış bilgi vermekten korktuğum için hiç bu konulara yazmıyorum.

Forumda oc konusunda epey bilgili kişiler var, oc yardımı için ayrı konu aç yarın, konuyu gece açma göremezler. Bende epey kurcalıyorum bilgisayarları ama başkasına yanlış bilgi vermekten korktuğum için hiç bu konulara yazmıyorum.
Bana yardımcı oldun hocam şuan teşekkür ederim valla :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,268
Üyeler
185,698
Son üye
Shalltearr
Geri