Arama sonuçları: *

1. RiZZoN

Yardım Kasanın fanlarının parlaklığı kısılıp açılıyor.

Bir sorun varmış gibi gözükmüyor. Yanıp sönme moduna alınmış gibi nizami yanıp sönüyor. Bir yerde ayarı vardır diye tahmin ediyorum
  2. RiZZoN

FROST COMMANDER SIVI SOĞUTMAYI AĞLATTI

ARCTIC Liquid Freezer II - 360 7800x3d ile stres testinde 90 oyunlarda 78 civarı alıyorum. Hava soğutmaya geçesim geldi.
  3. RiZZoN

AKVARYUM KASA FAN YÖNLERİ(GAME TECH)

Onu bakarak anlayamıyorum ben. Bende selpakla test etmiştim :D
  4. RiZZoN

AKVARYUM KASA FAN YÖNLERİ(GAME TECH)

Arka ve üst fanlar dışa, ön ve altlar içe üfleyecek şekildeyse düzgün monte edilmiştir. Oyun oynarken ekran kartının sıcaklığı direk kasanın içine üflenir ve özellikle camı ısıtır. Normal bir durum. Çok kafaya takıyorsanız ekran kartını dikey takmak için aparat alabilirsiniz. Bir kaç derece...
  5. RiZZoN

Yardım Yardım sıvı soğutmayı nereye montajlıyıcam

Kasa farklı olsa da böyle vidyolardan bakabilirsin. O sıvı soğutmanın takıldığı birsürü vidyo vardır. Diğer türlü anlatması çok zor
  6. RiZZoN

Yardım Yardım sıvı soğutmayı nereye montajlıyıcam

kasanızın modeli nedir ? kaç mm sıvı soğutma aldınız , 240 mı 280 mi 360 mı ? kasada öne veya üste takabilirsiniz üst tarafta yeteri kadar boşluk var mı? kasa modelini youtubeye yazıp , ana kart modelini youtubeye yazıp liquid cpu cooler installation şeklinde aratıp vidyolardan bakmanız daha...
  7. RiZZoN

macunu kalın mı sürmüşüm

Aynı işlemci de ARCTIC Liquid Freezer II - 360 sahibiyim. Tam yük altında 82 derece görüyorum. Sebebini bende merak ediyorum :(
  8. RiZZoN

Öneri sıvı sogutma önerisi verirmisiniz

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14058&gclid=CjwKCAiApuCrBhAuEiwA8VJ6Ji6KpJ1wYaxc3TlyiyIQHdeDMl3Jkq5Hv6e3ZZZCkgW0s8KwFaaSBhoCRWgQAvD_BwE
Top Bottom