Neler Yeni

AKVARYUM KASA FAN YÖNLERİ(GAME TECH)

mcgl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet mete
KASANIN ÜSTÜNDEKİ TÜM FANLAR SOĞUTUCU DAHİL DIŞA DOĞRU ÜFLÜYOR
BUNU BASİT Bİ ŞEKİLDE BİR PEÇETE İLE TEST ETTİM ÇOK BİLGİM YOK AMA HADDİNDEN FAZLA ISINIYOR GİBİ GELDİ BANA FAN YÖNLERİNİ DEĞİŞTİRMELİMİYİM ?
1000188559.jpg

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
AuF
Arka ve üst fanlar dışa, ön ve altlar içe üfleyecek şekildeyse düzgün monte edilmiştir. Oyun oynarken ekran kartının sıcaklığı direk kasanın içine üflenir ve özellikle camı ısıtır. Normal bir durum. Çok kafaya takıyorsanız ekran kartını dikey takmak için aparat alabilirsiniz. Bir kaç derece etkilediğini söyleyenler vardı

mcgl123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arka ve üst fanlar dışa, ön ve altlar içe üfleyecek şekildeyse düzgün monte edilmiştir. Oyun oynarken ekran kartının sıcaklığı direk kasanın içine üflenir ve özellikle camı ısıtır. Normal bir durum. Çok kafaya takıyorsanız ekran kartını dikey takmak için aparat alabilirsiniz. Bir kaç derece etkilediğini söyleyenler vardı
şuan görünürdeki tüm fanlar dışa doğru üflüyor radyatör fanı dahil kasanın içine hava çeken bir fan yok hepsi içerideki havayı dışa üflüyor

RiZZoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
AuF
şuan görünürdeki tüm fanlar dışa doğru üflüyor radyatör fanı dahil kasanın içine hava çeken bir fan yok hepsi içerideki havayı dışa üflüyor
Onu bakarak anlayamıyorum ben. Bende selpakla test etmiştim :D

Top Bottom