Arama sonuçları: *

1. Ribozom

bu sıvı soğutmanın akıtma ihtimali var mı?

Erişim izni verin. Paylaşma kısmından herkese açık olarak ayarlayın. @Remanent Cello @FightForHonor arkadaş ürünü almış şu anki durumu sızdırır mı diye soruyor.
  2. Ribozom

Noctua D15S vs ML240L

CM'in bu modelinde sıvı sesi çok diyorlar. Noctua tercih ederdim ben.
  3. Ribozom

M2 SSD en iyi nasıl soğuturum?

Normal bir durum bu. İnsana 50 derece bile alev gibi gelir. Bendeki 970 Evi yük altında 70 hatta 80 derecelere kadar çıkıyor ve şu ana kadar herhangi bir sıkıntı yaşatmadı.
  4. Ribozom

M2 SSD en iyi nasıl soğuturum?

SSD genelde kaç derecede çalışıyor? Yük altındaki ve boştaki değerleri yazın.
  5. Ribozom

Yardım MX-4 ile MX-4 2019 EDITION arasın ne far var?

Her yerde böyle nedense. Amazon'da Artic'in kendisi satıyor ama fiyatları daha pahalı...
  6. Ribozom

Değil. Önceki hali. 2019 olan bu: https://urun.n11.com/overclock-urunleri/arctic-mx-4-2019-edition-4-gr-termal-macun-P394841172
  7. Ribozom

Önceki versiyonun yenilenmiş hali. İletkenliği ve kıvamı daha iyi.
  8. Ribozom

Kaç fanınız bulunuyor?

Adam doğru bilgi vermiş. Ne alıp veremediğin var?
  9. Ribozom

Kaç fanınız bulunuyor?

Fan sayısı kasadan kasaya değişir. Hava akışı iyi olan kasaya az fan takarsın, hava almayan kasaya 20 tane de taksan fark etmez mesela.
  10. Ribozom

FX-8350 8.1Ghz ???

Adamlar kaç tüp sıvı helyumla yapıyorlar bunu bir zahmet ulaşmak zor olsun.
  11. Ribozom

FX-8350 8.1Ghz ???

FX 8350 OC konusunda soğutma iyiyse güzel işler çıkaran bir işlemci. İlk çıktığında AMD ekibi de rekor kırmıştı.
  12. Ribozom

Termal Macun yerine başka bir şey olabilir mi?

O tip yerlere vermek yerine kendisi sürse daha iyi olur. Adam parça filan çalabilir. Şu an idarelik o macunu al ama 1-2 ay sonra kaliteli bir macun al.
  13. Ribozom

Egzos fanımı yıkarsam bişi olur mu ?

Su ile yıkarsan küçük olan şansını da kaybedersin. Hafif nemli bir bezle temizle fanı.
  14. Ribozom

40 TL Bütçe İle Termal Macun Önerisi Yapar Mısınız

1 aydır bu macunu kullanıyorum ve Arctic MX-4 bundan çok daha iyi iletkenlik konusunda. Tüp bittiği anda onu alacağım.
  15. Ribozom

Laptop Overclock

OC yapmanı kesinlikle önermem. Bellekler buna zar zor dayanır. Bende GTX 1050 4 GB Mobile var ve MSI Afterburner üzerinden Memory Clock ve Core Clock değerlerini sadece 80 MHz arttırdım sürücü hata verdi. Başıma bir şey gelmedi fakat senin kartın dayanmayabilir.
Top Bottom