Neler Yeni

Termal Macun yerine başka bir şey olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Emre Çolak
PC yi temizlemek için açtım işlemcinin termal macununu sildim ekran kartınıda açtım ama termal macunu silmedim değiştirmem gerekirmi. Ayrıca bilgisayarı açıp BİOS a girsem bile 5 saniye sonra pc kapanıyor ısınmadan faslımca. Eğer termal macun gerekiyorsa 10 tl ti geçmemeli babam zaten oynamamı istemiyor ininala da para yatıramam içinde 10tl var nasıl alabilirim.

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,088
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ekran kartının termal macununu silmediysen değiştirmene gerek olmayabilir ancak olabilir de deneyip görürsün ancak.
İşlemciye 10 tl lik bile olsa termal macun sürmende fayda var.

1.93 W/m-k iletkenliğe sahip ancak yine de iş görür.

Krypto

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
alkan korkmaz
10 tl lik termal macun pek bi işe yaramaz ama genede bütçen yoksa 10 tl lik termal macun bile çok işine yarar

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
10TL'lik macunu al. Kullan. Daha sonra eline para geçtiğinde değiştirirsin. Ama uzatma bu süreyi. Şuan idarelik.

Git bir internet kafeye veya pc tamircisine abi bana tek kullanımlık bi macun ver de 5₺ ver sür gitsin. macunsuz kesinlikle kullanma da

Ribozom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Toprak
Git bir internet kafeye veya pc tamircisine abi bana tek kullanımlık bi macun ver de 5₺ ver sür gitsin. macunsuz kesinlikle kullanma da
O tip yerlere vermek yerine kendisi sürse daha iyi olur. Adam parça filan çalabilir. Şu an idarelik o macunu al ama 1-2 ay sonra kaliteli bir macun al.

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Süleyman Emre Çolak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternet cafeye yaptırıyordum zaten kapandılar 😖 çok sağolun bu arada macunu sipariş ettim inşallah iyidir. Peki biosa girince kapanması normalmidir ısınmadan.

none2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
none none
-----

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri