Arama sonuçları: *

1. RinDoChi

Yardım acer nitro 5 çok ısınıyor hangi macunu kullanmalıyız?

https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-mastergel-pro-thermal-macun-r3.html 1724965443 hocam bu macun mu?
  2. RinDoChi

Yardım acer nitro 5 çok ısınıyor hangi macunu kullanmalıyız?

arkadaşımın sahip olduğu acer nitro 5 bilgisayar aşırı derecede fazla ısınıyor. boşta 70 75 derece yüke bindiği zaman termal kısıtlama ile 86 87 dereceyi buluyor ve ekran kartı 3 4 kat performans kaybediyor. işlemcide aynı şekilde 80 85 derece boşta ve yükte 100 derecelere çıkıyor. bende mx 6...
  3. RinDoChi

Yardım R5 5600 için soğutucu

https://www.teknobiyotik.com/donanim/islemci-sogutucu/dark-freezer-x123-duo-12cm-frgb-led-fanli-intel-amd-uyumlu-4pin-pwm-baglantili-kule-tipi-islemci-sogutucu-dkccx123duo.html#!prettyPhoto bence en az bunun gib bir şey almak lazım
  4. RinDoChi

Termal Macun(Ekran Kartı)

orjinal macun en az 4-5 sene ellenmemeli minning yapılmadıysa, thermal grizzly macunlar overclock yapanlar için çok güzel ürünler lakin uzun kullanımda pump out yapıyor. şu an en iyi macun bence mx-6
  5. RinDoChi

sıvı metal uygulayacağım, eski macunu nasıl temizlerim?

hocam açıkcası daha önce asetonla temizlemiştim çok memnun kalmıştım, aseton kullanmak istemiyorum vede bu tarz mendiller kurumuş macunu temizlerken çok zorluyor hatta yüzeyi çizdiğim bile olmuştu. temiz olsun 3 5 kuruşun pekte benim için önemi yok
  6. RinDoChi

hocam onunla çok verim alamadım, iyi temizlemediğini düşünüyorum 1723288019 kurumuş macuna uygulayacağım ıslak mendil gerçekten işe yaramıyor
  7. RinDoChi

öncelikle ekran kartımda deneyeceğim, hertürlü riski göze aldım. oraları es geçelim. sentetik tiner mi selülozik tiner mi izopropil alkol mü yoksa başka bişeymi ne kullanmam gerekir en iyi sonucu hangisi verir? öneriniz varsa açığım
  8. RinDoChi

işlemci voltajı stress testinde ayarladığım değerin çok altına düşüyor

geçen gün biosu sıfırladıktan sonra yapmaya başladı, anakartı aldım alalı böyle bir derdim yoktu. 1.35 verdiysem hep +-0.006 oynardı voltaj yüke bindiğinde. 1.35v ayarlıyorum 1.3v'a düşüyor prime 95 testinde. load line calibration gibisinden bir ayar var ordda 8 mod var 1'Den 8'e kadar denedim...
  9. RinDoChi

ASUS TUF Gaming LC II 360 alinir mı

https://www.teknobiyotik.com/arctic-liquid-freezer-ii-420-a-rgb-intel-amd-uyumlu-420mm-radyatorlu-3x14cm-p14-pwm-fanli-sivi-islemci-sogutucu-lga1700-kit-dahil-ar-acfre00109a.html?ref=akakce&v=1.99.5 kasan 420 destekliyorsa bundada bakabilirsin
  10. RinDoChi

arctic liquid freezer 2 360 ryzen 9 5900x'i soğutabilir mi?

hocam peki ne önerirsiniz, en azından işlemciyi değiştirirsem elimdekiler bana 2-3 seneliğine yeterli olur mu? iş amaçlı kullanım o kadar uzun süre olmayacak taş çatlasa 1-1.5 yıl idare edecek
  11. RinDoChi

Ryzen 5 5600 rampage aqua 120 sıvı soğutma

bence baya baya yetmez, inşallah sıvı kaçırmaz ya da 1 sene sonra pompası bozulmaz. çoğu 240'lık sıvı soğutma bile dandikken bu soğutucunun kaliteli olduğunu nasıl düşünüyorsunuz anlamadım. bu tarz ürünlerin sadece adı var"sıvı soğutma". imkan varsa iade ya da değişim yapılmalı ya da fiyatı çok...
  12. RinDoChi

Ryzen 5 5600 rampage aqua 120 sıvı soğutma

arkadaşın paylaştığı thermalright marka kule tipi 240'lık sıvı soğutmalarla kapışıyor, sen otur hesap et
  13. RinDoChi

arctic liquid freezer 2 360 ryzen 9 5900x'i soğutabilir mi?

iş için kullanılacak, yani yeri gelecek hakikaten tam kapasite bile kullanılacak. kasa değiştirme soğutucu değiştirme gibi bir lüksüm yok ona göre bir yatırım yapmayı düşünüyorum.(ddr5'e geçmek gibi) bu işlemci benim için gerçekten makul olacak. elimde olan arctic liquid freezer 2 360 bu...
  14. RinDoChi

pc çok ısınıyor çözümü nedir

rx 5500xt dediğin kart çıkalı 4-5 sene olmuş, garanti maranti hak getire zaten teknik serviste doğru düzgün kalitede macun sürmüyor 1720992690 minning geçmişi yoksa elleme orjinal macunu mx6 bile yakalayamıyor pump out oluyor vs. 6 ayda 3 ayda bir yenilemek gerekiyor ya da çok paralar harcamak...
  15. RinDoChi

internetten aynı marka modelin incelemesini izle, değerleri referans alıp karşılaştırın 3-5 derece için fazlada kasmayın. 75 derece gene tehlikeli sayılmaz. eğer fan gürültüsü çoksa ve sıcaklıklar 80 85'e dayanıyorsa o zaman termal ped + macun değiştirilmeli
  16. RinDoChi

işlemci 95'e dayanıp performans kaybedene kadar devam, ekran kartına bakım gerekebilir. tehlikeli değil normal sıcaklıklar. 10 sene önceki dual core işlemcilere göre tabii sıcak işlemciler bu konudada ne diyeyim 10 sene önce bu kadar çekirdek, transistör önbellek vs. yoktu eski işlemcilerin stok...
  17. RinDoChi

i5 14600kf için kule tipi mi sıvı soğutma mı?

anakartında z çipsetse 360mm sıvı soğutma bak
  18. RinDoChi

ryzen 5 5500 4.6GHz OC - R5 5500'ü 5600 yaptım

b350 gaming pro carbon anakartım. x3d ya da 5950x'e kadar yolu var.
  19. RinDoChi

hocam bana daha fazla çekirdek ve ram lazım, ufak çaplı projelerle uğraşıyorum. ama oyun açısından hiçte fena fikir değil sağolun.
  20. RinDoChi

hocam anakart ram iyi, ben o işlemciyide yükseltirsem bir 3-4 sene hiçbir yükseltme yapmam zaten. anakart ram masrafı fazla.
Top Bottom