Arama sonuçları: *

1. Ripple

HANGİ SIVI SOĞUTMAYI ALMALIYIM

DeepCool Ls720 SE kullanıyorum, benzer modeller LT ile. Ben memnunum kendi orijinal fanları ile kullanıyorum aşırı yük altına girince biraz ses yapıyor ama normal kullanımda hissetmiyorum pek.
  2. Ripple

Bitfenix Cube 360 ARGB sıvı soğutma nasıl sizce?

cpu bloğu nedir tam olarak? Ekstra alınıyor sanırım değil mi? Ses sorunu da yoksa bu model tam f/p gibi duruyor
  3. Ripple

harika görünüyor güle güle kullanın 1700820470 ses durumu nasıl gürültülü mü fanları falan?
  4. Ripple

Bitfenix Cube 360 ARGB alınır mı ?

takip
  5. Ripple

henüz böyle bi karşılaştırma yapan yok ne yazık ki
  6. Ripple

bu soğutucunun videosu falan var mı bir yerde ya hiç göremedim. Çok fiyakalı görünüyor :)
  7. Ripple

DeepCool LS720 Stok Sorunu

Arkadaşlar bu forumda ve diğer birkaç forumda herkes bu soğutucuyu öneriyor. Fakat hiçbir yerde doğru düzgün stok yok. Ürünü nereden alıyorsunuz? Benim sistemim beyaz olduğu için LS720 Beyaz versiyonunun TR stoklarına gelmesini bekliyorum günlerdir ama yok yok. Amazondan alırsak da yurtdışından...
  8. Ripple

Ryzen 9 9750X3D için 360mm sıvı soğutma önerisi?

ls 720se olan modeli diyorsunuz sanırım değil mi? Bu modelin LS 720 den farkı nedir biliyor musunuz sadece tipi mi?
  9. Ripple

DeepColl Ls720 sıvı soğutma iyi midir?

ben de ls720 araştırma aşamasındayım. Soğutma performansı çok iyiymiş fakat fanlar tam yükte çok sesli çalışıyormuş. "çok" derken ne kadar çokluktan bahsediyorlar bilmiyorum umarım kullanan biri çıkar bizi aydınlatır :)
Top Bottom