Arama sonuçları: *

1. S

Arctic Liquid Freezer II 420 kasa ve anakartımla uyumlu mu?

Peerless Assassin aldım.
  2. S

Hangi soğutucuyu almamı tavsiye dersin o halde, Phantom Spirit Evo ile normali arasında tasarım dışı fark var mı
  3. S

Koca kasaya nasıl sığmıyor ya :D çok sıkıntılı gerçekten, geniş olsun diye E-ATX kasa aldım ona da olmuyor demek
  4. S

Arkadaşlar B650 Gaming Plus anakartı aldım. İşlemci olarakta Ryzen 7 7700 kullanacağım. İleriye dönüklülük açısından çok uzun süre değişmemek açısından bunu alabilirim diye düşünüyorum. Kasam Lian Li Lancool 216. 420mm olanı sığdırabilmem mümkün mü? Çünkü ne saçmaysa 360mm olan model 420’den...
  5. S

ID Cooling SE-206-XT i7 14700K'yı Soğutabilir Mi?

Hocam yanlış anladınız, tek fanlı olması kastediyorum. D15 olan model 2 tane 140mm D15S ise bir tane 140mm fan bulunduruyor. D15S'de de 6 tane ısı borusu var Se-206-xt'de de 6 tane bakır ısı borusu var. D15S ısı yayma kapasitesi 167W SE-206-ST ise 250W SE-206-XT'de iki tane 120mm fan bulunmakta...
  6. S

D15S slim modeli değil mi normal NH-D15'in. Tek fanlı model ondan dolayı bu çift fanlıdan daha az performansı olur diye düşünüyordum
  7. S

Kocaman çift fanlı soğutucu daha mı etkisiz kalıyor noctua'nın slim soğutucusuna göre Ekran kartı olmaması, ya da E çekirdeklerini kapatmak bir işe yaramaz mı soğukluk konusunda. Soğutucuyu değiştirme imkanım yok pek, bu soğutucuyla kullanacağım mecburi.
  8. S

Ne konuda soğutamaz, kaç dereceleri görür öyle 80+ 90+ dereceleri çok rahat görür mü yükte? Bu soğutucu NH-D15S'den daha iyi diye biliyorum, öyle değil mi? Tam yüke yakın çalışacak işlemci hep. Server olarak kullanacağım 7/24 açık kalacak. Sıcaklığa faydası olur mu bilmem ama işlemcinin E...
  9. S

Thermal Grizzly - Hydronaut termal macunu ile beraber i7 14700K'yı bu soğutucuyla kullanacağım. Kasam Lian Li Lancool 216 olacak ve içerisinde ekran kartı olmayacak. Ekran kartının olmaması da kasa içerisinin daha serin olmasına yarar diye düşünüyorum. Yeterli soğutmayı sağlayabilir miyim bu...
  10. S

Kaliteli Termal Macun Tavsiyesi

Baktığım bir kaç model bunlar, sizin ek tavsiyeniz ya da bunlar arasından öneriniz nedir...
  11. S

Kaliteli Termal Macun Tavsiyesi

Arkadaşlar i7 14700K'yı SE-206-XT ile soğutmak için önerebileceğiniz en kaliteli termal macun tavsiyelerini yapar mısınız? Öyle gereksiz pahalı olmasın ama verdiğim paraya değsin kesinlikle. Thermal Grizzly'nin macunları oluyor onlardan mı almam iyi olur? Soğutucum: Kasa olarak Lian Li Lancool...
  12. S

Yardım Hangisinin performansı daha iyidir

Hayır. 206xt'yi soruyorum ben, çift fanli model
  13. S

Yardım Hangisinin performansı daha iyidir

Konuyla bağımsız id-cooling se206xt modeli ile bu hava soğutucu arasında ne fark vardır
  14. S

Bu iki soğutucu arasından hangisi hızlı tavsiye lazım

Fiyatı indirimli gibi geldi bana 3.7K'dan gelbura'da satılıyor. O yüzden stok biter endişesi ile siteyi paylaşmadım :D
  15. S

İlk sorumu yanıtlayın :D 7/24 14700K ile çalışacak bu sistem.
  16. S

İkiside 12 ay taksite peşin olacak geliyor. Sizce hangisini almalıyım, hızlı tavsiye yapmanız mümkün müdür?
Top Bottom