Arama sonuçları: *

1. S

Yardım Nzxt kasa fanları çok hızlı ve gürültülü çalışıyor.

Evet bağlı hatta kontrolcünün yuvası yetmedi diye 1 tane daha ayrıyeten kontrolcü almıştım. 1725029158 Biosa ellemekten korktuğun için çekiniyorum oradaki fanları ellemeye.
  2. S

Sence uygulamasından ayarlayabilsem yazarmıydım 1725028871 Uygulamasında fan hızını ayarlayabilme seçeneği yok
  3. S

Selamünaleyküm. Kasamda bulunan önde 2 adet 140mm üst tarafta 2 adet 120 ve egzoz olarak 1 adet 120 olmak üzere toplam 5 adet nzxt f serisi fan mevcut. Pc yi geçen sene aldım daha yeni sayılır. Bilgisayarı açtıktan kısa süre sonra fanlar hızlanmaya başlıyor. Buz gibi kasa ama direkt hızlanmaya...
  4. S

Çözüldü✓ Nzxt H5 Elite Fanların Rgbsi Yanmıyor!

Tamamdır hocam xd
  5. S

hocam selamünaleyküm. Hocam pc ile birlikte monteli gelen rgb kontrolcüyü sataya takmamışım xDDDDD deliriyorum evde. pwm çoklayıcıyla sonradan aldığım nzxt kontrolcüyü takmışım onu bildiğin unutmuşum xddddd Boşu boşuna telaşe yapmışız ya. Hakkını helal et hocam. Unutmuşuz gitmişiz takmayı sonra...
  6. S

1694778805 Hocam elimde tutuğum sata kablosu. Bu kablo tek kablo 2 ayrı sata başına sahip iki kontrolcüyüde iki ayrı sata başına taktım. Öndeki fanlar bu attığım kasaya monteli olarak gelen kontrolcüye bağlı. 1694778932 Hoca buyurun fotoğraf atıyorum sende incele lütfen. Öndeki iki fanın rgb...
  7. S

Anakart üzerinden de bağlantısını yaptım hocam. usb 2.0 portlarına taktım 2 kontrolcüyüde. Sendede aynı anakart var sen nereye nasıl taktın ? ön panel bağlantısı yaptığımız yerin az gerisinde taktım usb 2.0 yerlerini. Anlamadım gitti ama şimdi bakacağım fotoğrafta atarım inşallah.
  8. S

Hocam ek sata güç kablosunu bilmiyorum ama zaten güç kaynağına sata kablosunu takmıştım zaten. Güç kaynağım nzxt c750 bronz yarı modüler. Bunun modüler tarafına taktım. Bi sata kablosunda 2 sata ucu vardı iki kontrolcünün güç ucunu oraya bağlamıştım. Diğer bir kablosu zaten usb 2.0 onuda...
  9. S

Hocam eve gidince atarım inşallah. Ama hocam vallahi bağladım sataya bağladım güç kaynağına bağladım.
  10. S

Hocam indirdim ama öndeki fanları görmüyor. Egzoz fanları görüyor. Fotoğraf atamıyorum boyutu büyükmüş diye izin vermiyor site. Ama 3egzoz fan hariç öndeki fanları görmüyor 1694767579 Hocam 2 ayrı nzxt kontrolcü vardı bende 2 sininde ucu usb 2.0 istiyordu rogb550 anakartında en altında usb e34...
  11. S

Neyin yazılımı hocam anlayamadım
  12. S

Hocam tüm bağlantıları yaptım eminim. Ama güç kaynağım yarı modüler ya hocam sata kablosunu mecbur modüler yere taktım ve controllerı taktım. Arıza yapma gibi bir durum olmaz değil mi ? Çünkü g kaynağının sata bölümüne taktım süper ucunu. Hocam inşallah yarın yükleyip sana tekrar yazsam olur mu ?
  13. S

Hocam denemedim hiç. Şevkim kuruldu ya öyle görünce. Kasada aynı anda 2 adet nzxt rgb controller ve 1 adet 4 pin pwm çoklayıcı kullanıyorum. Psu nzxt c750 750w. Sorun neden kaynaklı bilmiyorum. 1 tane egzoz 2 tane de üstte egzoz fan var bunları bağladım yanıyor beyaz şekilde. Ama öndekiler...
  14. S

Arkadaşlar selamünaleyküm. Dediğim gibi Kasam nzxt h5 elite de mevcut olan 2 adet f140rgb fanların rgbsi çalışmıyor ama damlar normal dönüyor. Her 2 fanın da rgb kabloları nzxt kontrolcüye takılı. Ayrıca belirtmek isterim kasama 3 adet ayrıca nzxt f120 rgb duo taktım egzoz fan olarak onların...
  15. S

Yardım R7 5700x İçin Hava Soğutma Önerisi

Merhaba arkadaşlar sorum r7 5700x için hava soğutma önerisi ne olur ? Fiyatlar çok tuzlu çünkü. Ekran kartını almıştım ramleri almıştım. İşlemci r5 5600 bakıyordum ama ileri dönüşte olsun diye r7 5700x düşünüyorum şimdi. Malum ısınıyor diyorlar. Bütçe 1000tl olabilir dedim ama 1000tl aşağısı...
Geri