Arama sonuçları: *

1. SerhatKRbb

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

yeterde gerek yok ona verilecek paranın biraz üstüne krallar gibi peerless assassin var o kadara elim gitmez dersen x123 al
  2. SerhatKRbb

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

5600e bunlar baya overkill ama x123 alsan yeticek . bu bütcede en mantıklısı tabik peerless assassin
  3. SerhatKRbb

HANGİ SOĞUTUCU ALMALIYIM?

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-eleos-12-duo-rbw-4-adet-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-yuksek-performans-islemci-sogutucu-rj-0r10b00221.html#!prettyPhoto bunu alabilirsiniz hocam
  4. SerhatKRbb

HANGİ SOĞUTUCU ALMALIYIM?

Arctic Duo 36 Arada bir guzel fiyaylara iniyor ancak en uygunu olsun derseniz Dark x123 çok rahat yetecektir 5600e
  5. SerhatKRbb

Öneri 16 inç Laptop için Notebook Soğutucusu Önerisi

Acer Nitro 16 Laptopa sahibim Bilgisayarim çok ısinmiyor ancak fanların sesini azaltmak için bir yükseklik istiyorum. Kaliteli Notebook sogutucusu arıyorum 2000TL yi geçmeyecek şekilde , Sırf pahalı diye urun atmayın mumkunse en fp si olsun
  6. SerhatKRbb

Kullanacagım Macun Laptopda pumpout olur mu ?

Thermal Grizzly Kryonaut extreme 12.5w lık macunum var halihazırda. Monster laptopu olan kardeşimin i7 13700H ı 65W ve üzeri oldugunda 90 derecenin altına inmiyor Macun degistirecegim. Bu macunu laptopa sürsem verim alırmıyım pumpout olur mu ?
  7. SerhatKRbb

Corsair SPEC-05 kasaya hıc bır sogutucu sıgmıyor lutfen yardım

Hocam Kasaniz Yeterli güncel bi kasa bence 360 lik sivi sogutma takmadiigniz surefe sorun yok gayet guzel kasa
  8. SerhatKRbb

Corsair SPEC-05 kasaya hıc bır sogutucu sıgmıyor lutfen yardım

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-assassin-king-120-se.html Hocam 150MM destekliyor kasa bu resimdekiler ve attigim linktekiler uyumlu
  9. SerhatKRbb

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

fanı biraz yukarı da takarsın 1731398236 zararı olmaz
  10. SerhatKRbb

Çözüldü✓ DeepCool CC560 hangi soğutucu sığar-sığmaz?

Bunlarin hepsi sıgiyor 1730959086 Alacağın işlemci soğutucunu Epey de arat Yükseklik detayi mevcut
  11. SerhatKRbb

Phantom spirit 120 argb montaj

Hocam normalde o iki fanı birbirine takihosunuz yani mesrla o iki artan kablo aslinda sizin anakarttaki yer ile aynı Siz iki fanı virbirine takiyorsunuz Sonrasinda o Led kablosundan sadece 1 tanesini takmis oluyosunuz anakarta
  12. SerhatKRbb

Phantom spirit 120 argb montaj

Hocam birbirine takabilmeniz için olan Argb girislwri onlar
  13. SerhatKRbb

Kule tipi soğutucu önerisi varmı

peerless assasin al bak keyfine istersen 7800x3d tak
  14. SerhatKRbb

Beyaz sleeved kablo önerisi

Evet ondan
  15. SerhatKRbb

Hocam attiginiz Atx 3.0 12+4lük ekrna karti girisine uygun beyaz kablo yok trde ancak amazon globalden alabilirsiniz o da tek basina 1000tl gibi bi fiyata gelir
  16. SerhatKRbb

Kasım indirimlerinde alirsiniz hocam 1729785896 Ben mor beyaz karisik aldim
  17. SerhatKRbb

AsiaHorse setini alabilirsin 24pin anakart gücü +5 tane 8 pinlik de oluyor 850Ye almiştim
  18. SerhatKRbb

Bu sıvı sogutma (Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3) ryzen 7 9700x'i soguturmu

SAdece oyun oynarsan sogutur 80-85 gibi olur dereceler 1729021753 Ama Yüke bindiremezsin
  19. SerhatKRbb

Thermalright phantom sprit rame degiyor

Hocam bazi kaliteli markalarda oradaki fan yukarda olsun diye ayri dizayn bile yapiliyor fani biraz kaldirmanizin hiçbir zarari yok
  20. SerhatKRbb

Thermalright phantom sprit rame degiyor

Biraz uzerindeo lmasinda sorun yok
Top Bottom