Arama sonuçları: *

1. SerhatKRbb

Termal Macun İşlemci Üzerinde Durmuyor Kenarlardan Taşıyor

Hocam Islemcinizde Jelatin mi var bu nasil durum😅😅 Bence bi islak mendille silin ustunu kendiniz yayin bide
  2. SerhatKRbb

Termal Macun İşlemci Üzerinde Durmuyor Kenarlardan Taşıyor

Hocam işlemciy hic yapişmiyo mu 1741382187 Islak mendille silin işlemcinin ustunu kuru mendille kurulayin
  3. SerhatKRbb

Yardım Thermalright TF7 2g Termal Macun nasıldır?

TF7 thermalrightin Cpu sogutuculari ile beraber geliyor 10/7 bi performansi var ama Çok akışkan oldugundan Gpu ya uymaz diye dusunuyorum. Bence Ptm 7950 almalisin
  4. SerhatKRbb

Hangi Termal Macunu Kullanmalıyım?

https://www.teknobiyotik.com/thermal-grizzly-2gr-kryonaut-extreme-yuksek-kaliteli-termal-macun-tg-ke-002-r.html?srsltid=AfmBOorN6IcX3h1zG-hOVMPMw2MaY_wDxFrI3wQTQuHXOS388Om_sQHa Bu en iyi macunlardan birisi Laptopa da sürersin ama Pumpout olabilir PTM tipi bir şey alabilirsin laptop
  5. SerhatKRbb

7900x3d için MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

https://www.jumbum.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-III-360-A-RGB-Black 1 Ay geç geliyo YD ürünü ama On numara
  6. SerhatKRbb

7900x3d için MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm İşlemci Sıvı Soğutucu

Arctic Liquid Freezer III al 360 1736865693 Msi Estetik amaciyla uretiyo o seriyi çok iyi performans vermez
  7. SerhatKRbb

Ryzen 5 7600 için hava veya sıvı soğutucu önerisi

Thermalright Yeni Hava Sogutmasi getirdi trye Peerless 140 baya iyi 7600xte kullaniyprum tavsiye ederim
  8. SerhatKRbb

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

yeterde gerek yok ona verilecek paranın biraz üstüne krallar gibi peerless assassin var o kadara elim gitmez dersen x123 al
  9. SerhatKRbb

KULE TİPİ SOĞUTUCU ALMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

5600e bunlar baya overkill ama x123 alsan yeticek . bu bütcede en mantıklısı tabik peerless assassin
  10. SerhatKRbb

HANGİ SOĞUTUCU ALMALIYIM?

https://www.teknobiyotik.com/raijintek-eleos-12-duo-rbw-4-adet-isi-borulu-intel-amd-uyumlu-yuksek-performans-islemci-sogutucu-rj-0r10b00221.html#!prettyPhoto bunu alabilirsiniz hocam
  11. SerhatKRbb

HANGİ SOĞUTUCU ALMALIYIM?

Arctic Duo 36 Arada bir guzel fiyaylara iniyor ancak en uygunu olsun derseniz Dark x123 çok rahat yetecektir 5600e
  12. SerhatKRbb

Öneri 16 inç Laptop için Notebook Soğutucusu Önerisi

Acer Nitro 16 Laptopa sahibim Bilgisayarim çok ısinmiyor ancak fanların sesini azaltmak için bir yükseklik istiyorum. Kaliteli Notebook sogutucusu arıyorum 2000TL yi geçmeyecek şekilde , Sırf pahalı diye urun atmayın mumkunse en fp si olsun
  13. SerhatKRbb

Kullanacagım Macun Laptopda pumpout olur mu ?

Thermal Grizzly Kryonaut extreme 12.5w lık macunum var halihazırda. Monster laptopu olan kardeşimin i7 13700H ı 65W ve üzeri oldugunda 90 derecenin altına inmiyor Macun degistirecegim. Bu macunu laptopa sürsem verim alırmıyım pumpout olur mu ?
  14. SerhatKRbb

Corsair SPEC-05 kasaya hıc bır sogutucu sıgmıyor lutfen yardım

Hocam Kasaniz Yeterli güncel bi kasa bence 360 lik sivi sogutma takmadiigniz surefe sorun yok gayet guzel kasa
  15. SerhatKRbb

Corsair SPEC-05 kasaya hıc bır sogutucu sıgmıyor lutfen yardım

https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-assassin-king-120-se.html Hocam 150MM destekliyor kasa bu resimdekiler ve attigim linktekiler uyumlu
  16. SerhatKRbb

Yardım Arctic Freezer 34 eSports DUO anakartımla uyumlu mu?

fanı biraz yukarı da takarsın 1731398236 zararı olmaz
  17. SerhatKRbb

Çözüldü✓ DeepCool CC560 hangi soğutucu sığar-sığmaz?

Bunlarin hepsi sıgiyor 1730959086 Alacağın işlemci soğutucunu Epey de arat Yükseklik detayi mevcut
  18. SerhatKRbb

Phantom spirit 120 argb montaj

Hocam normalde o iki fanı birbirine takihosunuz yani mesrla o iki artan kablo aslinda sizin anakarttaki yer ile aynı Siz iki fanı virbirine takiyorsunuz Sonrasinda o Led kablosundan sadece 1 tanesini takmis oluyosunuz anakarta
  19. SerhatKRbb

Phantom spirit 120 argb montaj

Hocam birbirine takabilmeniz için olan Argb girislwri onlar
  20. SerhatKRbb

Kule tipi soğutucu önerisi varmı

peerless assasin al bak keyfine istersen 7800x3d tak
Top Bottom