Macunun durumu normal bir sorun yok phantom spirit nasıl bir soğutucu tam bilmiyorum ama ucuz 240mm sıvı soğutma 65 civarı tutuyor aynı işlemciyiBu durumun adı, nedeni nedir ? Ne yaparsam bu macun işlemcinin üstünde durur ? Başka macun yok elimde. Thermalright TF7 sürülü. Testlerde 75 80 i görünce söküp baktım. Soğutucu Phantom Spirit.
Hiç yapışmamış, önceki açtığımda da böyleydi. Macunu ortaya nokta halinde sıkıp soğutucuyu takıyorum sonra böyle oluyor açınca.Hocam işlemciy hic yapişmiyo mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Islak mendille silin işlemcinin ustunu kuru mendille kurulayin
Taze macun yapışmazHiç yapışmamış, önceki açtığımda da böyleydi. Macunu ortaya nokta halinde sıkıp soğutucuyu takıyorum sonra böyle oluyor açınca.
Phantom Spirit en iyi kule tiplerinden çoğu 240 mm ile yarışıyor hocam testlerde de 60 ı geçmiyor.Macunun durumu normal bir sorun yok phantom spirit nasıl bir soğutucu tam bilmiyorum ama ucuz 240mm sıvı soğutma 65 civarı tutuyor aynı işlemciyi
Zamanla düzelir mi diyorsunuzTaze macun yapışmaz
Valla anlamadım benim işlemciye büyü yapmış olabilirlerHocam Islemcinizde Jelatin mi var bu nasil durumBence bi islak mendille silin ustunu kendiniz yayin bide
Macun değil bence sorun vidaları torklayınca zaten macun taşar çok ince kalır montajlarken bir hata yapıyor olmayasınız? Birde işlemci kaç watt çekiyorZamanla düzelir mi diyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Valla anlamadım benim işlemciye büyü yapmış olabilirler
Montajda hata yaptığımı düşünmüyorum. İşlemci normalde 90w çekiyor sınırı kaldırırsam 118w kadar çekiyorMacun değil bence sorun vidaları torklayınca zaten macun taşar çok ince kalır montajlarken bir hata yapıyor olmayasınız? Birde işlemci kaç watt çekiyor
80 dereceyi 120watt çekerken mi görüyor?Montajda hata yaptığımı düşünmüyorum. İşlemci normalde 90w çekiyor sınırı kaldırırsam 118w kadar çekiyor
120 watt çekerken 86 90 wattda 76 görüyor80 dereceyi 120watt çekerken mi görüyor?
Sanki fazla gibi bende 7600 var. Pbo manuel ayarlayıp 140w yapınca 85-90 oluyor. 90w ise 60 - max 62 oluyor.120 watt çekerken 86 90 wattda 76 görüyor