Arama sonuçları: *

1. Shiroo

Çözüldü✓ Am4 soğutucu Am5 olur mu?

AMD AM4 ve AM5 soketlerini aynı boyutta ürettiği için AM4 uyan tüm soğutucular AM5 de de kullanılıyor.
  2. Shiroo

İşlemci macun değişimi sonrası ısı artışı

Macun kurumuş da olabilir.
  3. Shiroo

güzel sürmüşsün ama gerçekten ilginç önceki sürülen macun kalitesi de etki edebilir tabi ki de yine de aşırı fark etmemesi gerekiyor. konudan bağımsız, 5600 için her türlü bir soğutucu alman gerekiyordu zaten o işlemci yükte normalde ısınır. stockta ısınmama olayı şaşırttı ama. Fiyat Performans...
  4. Shiroo

macunu düzgün yayamamışsındır.
  5. Shiroo

Çözüldü✓ Bilgisayarı ilk açtığımda fanlar bazen çalışmıyor.

senin sorununla aynı mı bilmiyorum ama benim de 4 ay önce benzer sorunum vardı. Kasa fanları açıldığında ışıkları bazen yanıyor bazen açıldığında ışıkları yanmıyordu bu sorun 3 gün sonra kasa fanları çalışmıyor olarak daha da kötü hale geldi. Kontrolcü değişimi sonrası sorunum düzeldi.
  6. Shiroo

İşlemci fan soğutma almak istiyorum önerinizi bekliyorum

rgb'yi umursamıyorsanız Fiyat/Performansta en çok tercih edilen soğutuculardan biri dediğim gibi 10400f için fazlasıyla yeter internetten bir kaç inceleme izleyebilirsiniz böylelikle gücü ve sesi hakkında daha rahat karar verebilirsiniz.
  7. Shiroo

İşlemci fan soğutma almak istiyorum önerinizi bekliyorum

kendim kullanmadım ama çok tavsiye ediliyor diye ve kuracağım sistemde kullanacağım için Thermalright Assassin King 120 SE modeline bakabilirsin https://www.epey.com/islemci-sogutucu/thermalright-assassin-king-120-se.html değerlerine bakılırsa sessiz çalışıyor ve güzel soğutuyor. o işlemci için...
Top Bottom