Neler Yeni

İşlemci macun değişimi sonrası ısı artışı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
hocam fotoğraf atayim birazdan yemek yiyorumda şuanda güzelce yaydım spatula ile
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam su sekilde termal macun

.
güzel sürmüşsün ama gerçekten ilginç önceki sürülen macun kalitesi de etki edebilir tabi ki de yine de aşırı fark etmemesi gerekiyor. konudan bağımsız, 5600 için her türlü bir soğutucu alman gerekiyordu zaten o işlemci yükte normalde ısınır. stockta ısınmama olayı şaşırttı ama. Fiyat Performans İstiyorsan:

modelini öneririm 5 borulu bir soğutucu. İleride işlemci değiştirirsen bile kullanabileceğin bir soğutucu.

Nora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ateş
güzel sürmüşsün ama gerçekten ilginç önceki sürülen macun kalitesi de etki edebilir tabi ki de yine de aşırı fark etmemesi gerekiyor. konudan bağımsız, 5600 için her türlü bir soğutucu alman gerekiyordu zaten o işlemci yükte normalde ısınır. stockta ısınmama olayı şaşırttı ama. Fiyat Performans İstiyorsan:

modelini öneririm 5 borulu bir soğutucu. İleride işlemci değiştirirsen bile kullanabileceğin bir soğutucu.
Hocam önceki sürülen macun thermal grizzly kryonauttu 7 8 ay önce sürmüştüm degistirirkende aynisini surdum fakat isi yukselince bilgisayarcidan macun alip tekrardan degistirdim bugun ve sonuc boyle bilmiyorum belki sogutucudandir dakat onceden gayet normal calisiyordu

Buğrahan Mert

80+ Silver
arkadaşlar sistemim 3060 12gb ryzen 5 5600 16 gb ram neyse dediğim gibi dün Thermal Grizzly Kryonaut kullandım geçen sefer aldığım macunla aynı kullandım valorantta neredeyse 90 dereceyi görüyordu bugünde bilgisayarcıdan farklı bir macun alıp tekrar tekrar denedim fakat ısı inmiyor çok koymusumdur diye az koydum olmadı az koydum diye çok koydum tekrardan olmadı lütfen help
Fazla macun varsa çek at bakalım nasıl sürüyorsun (görmemişim atmışsın zaten)

Ucundan az gibi geldi bana macun bu arada

TahinPekmez

80+ Silver
stok soğutucuyla normaldir, işlemci çıkarınca bios da sıfırlanır, fanlar standartına dönmüştür. sen o işlemciye kule al en az

Nora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ateş
Fazla macun varsa çek at bakalım nasıl sürüyorsun (görmemişim atmışsın zaten)

Ucundan az gibi geldi bana macun bu arada
Hocam biraz daha ekleyip duzenledim

stok soğutucuyla normaldir, işlemci çıkarınca bios da sıfırlanır, fanlar standartına dönmüştür. sen o işlemciye kule al en az
Alacagim hocam fakat dedigim gibi komik gelen sey macunu degistirmeden once böyle değildi

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
Hocam önceki sürülen macun thermal grizzly kryonauttu 7 8 ay önce sürmüştüm degistirirkende aynisini surdum fakat isi yukselince bilgisayarcidan macun alip tekrardan degistirdim bugun ve sonuc boyle bilmiyorum belki sogutucudandir dakat onceden gayet normal calisiyordu
Macun kurumuş da olabilir.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
244
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241