Arama sonuçları: *

1. Shyankh

Yardım ACİL BU FAN NEREYE BAKMALI EKRAN KARTININ ALTINA TAKACAĞIM HAVA VERMESİ İÇİN

PSU'nun kendi fanı zaten var, menfez olmayan kasada fan takma yeri olur mu emin değilim ama kasanın yapısına göre fan montaj delikleri oluyor zaten. Her halükarda ekran kartına ve sıcak havanın tahliyesine faydalı olur, kasanın içindeki sıcak hava çok beklemeden daha hızlı şekilde yukarı çıkar...
  2. Shyankh

Yardım ACİL BU FAN NEREYE BAKMALI EKRAN KARTININ ALTINA TAKACAĞIM HAVA VERMESİ İÇİN

Hava akışı zaten önden arkaya ve aşağıdan yukarı doğru olmalı, akışı bozmaz. Aksine içerideki sıcak havanın tahliyesini hızlandırır ve düzenli hava akışı sağlar
  3. Shyankh

Fanı alta takacaksan yukarı (kasa içine) doğru hava versin, yukarı takacaksan da yine yukarı (kasa dışına) doğru hava versin, deneme yanılma ile test ederek en iyi konumu bulabilirsin, ekran kartı ısnıyor demişsin, eski ise, termal macun ve ped değişimi yapabilirsin, ekran kartı fan ayarlarını...
  4. Shyankh

Anakart sökülmeden takılabilen sogutucu var mı lga1700

Montaj yapılacak yerde zaten kasada boşluk oluyor, kasanın arka kapağını çıkar, tam işlemcinin arkasına gelen kısmı görebilirsin.
  5. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

12V RGB yazan slotlardan birine takman lazım, RGB Header olarak da yazabilir. Anakartın modeli nedir? Belki hiç bile olmayabilir.
  6. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

İki kablo olması lazım, biri fan hızı için diğeri fan argb'si için olan, iki kablo da takılı mı yani.
  7. Shyankh

Fanımın ledi yanmıyor

Led kablosunu taktın mı?
  8. Shyankh

12V RGB 4 pini 3 pine dönüştürücü var mı?

Merhaba arkadaşlar, fan kontrolcüsünün çalışması için 3 pinlik giriş lazım ama anakartta sadece 4 pinli var ve 3 pinlinin de 1 pini kapalı olduğundan 4 pinlik girişe takılamıyor, ne yapmam lazım?
  9. Shyankh

360mm sıvı soğutma önerisi

360mm sıvı soğurucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe çok önemli değil ama fiyat performans olması önemli. Kasa: MAG PANO M100R PZ İşlemci: i7 14700F
  10. Shyankh

12400f İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Linkini attığında ürünün açıklamasında LGA 1700 desteklediği yazmıyor, ankartına uyumlu olmayabilir ve bu tarz soğutucu alırken genişliğine dikkat etmek gerekiyor, RAM'lerinin soğutucusu yüksekse sığmayabilir.
  11. Shyankh

i5-12400f kule tipi soğutucu tavsiyesi LGA 1700

SE 214 XT veya 224 XTS alabilirsin. https://forum.donanimarsivi.com/konu/id-cooling-sogutucularda-ek-25-indirim-kupon-kodu.927061/ @hashüs6464 neye kızgın attın, aynı işlemci ile 214 XT modelini kullanıyorum ve son derece memnunum, ayrıca fiyatı da göz önünde bulundurursan 945 TL'ye daha iyisi...
  12. Shyankh

Hangi Kule Tipi Soğutucu İyidir

Ben olsam X94RD'yi alırdım.
  13. Shyankh

214XT Kule tipi soğutucunun RGB'sini nasıl çalıştırabiliriz?

RGB girişin doluysa, çoğaltıcı alabilirsin ve bu sayede anakart yazılımı üzerinden kontrol edebilirsin. Diğer bir seçenek olarak da RGV kontrolcü alıp yanında gelen kumandası ile kontrol edebilirsin.
  14. Shyankh

Öneri 4070 Ti Overclock stabilitesini kontrol etmek için oyun önerisi

Zaten sonuç başarısız oldu. "Results are considered unstable" diyor.
  15. Shyankh

MSI Afterburner'daki otomatik OC'yi hiç denediniz mi? İyi çalışan bir özellek midir? Oradan otomatik yaptırtabilirim.
  16. Shyankh

OC'dan sonra ne kadar FPS fark etti, 4000 serisinde OC performansı düşük diyorlardı, ben de 4070 var, denemedim hiç, denemeye değer mi?
  17. Shyankh

Yardım Furmark test sonucları

Evet.
  18. Shyankh

Ben daha çok HWMonitor'e güveniyorum, müsaitseniz bu programı da deneyebilirsiniz.
  19. Shyankh

Eğer değerler cidden doğru gösteriyor ise çok iyi, hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Geri