Arama sonuçları: *

1. S

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu uyumlu mu?

Kupon kullanmışsındır umarım. 200 tl falan kupon oluyor. Kupon yoksa getir alışverişten bak orda kupon olabilir.
  2. S

Ryzen 5 7500f için bu soğutucu uyumlu mu?

Kasana uygunluğunu kontrol et. Frost commander 140 fan , assassin 120 fan. Ben yakın zamanada 7500f e assassin taktım buz gibi yaptı. Daha büyüğüne bence pek gerek yok. He uyuyorsa kasana , paranda varsa frost commander çok daha iyi olur.
  3. S

Kule Tipi Soğutucum ramlerin üzerine cıkarsa ne olur yardım edebilirmisiniz

Ramler in çok yüksek değillerse ekstra soğutuculu falan değillerse hiç sorun olmaz. Fan ı yükseltebiliyorsun takarken. En kötü fan ı diğer tarafa takarsın. Yorumlarda çok aşırı ısı farkının olmadığını söylüyorlar. Zaten bu soğutucu çok iyi soğutuyor.
  4. S

R5 7500F sıvı veya hava soğutucu önerisi

Sorunsuz geldi hiç eksik ya da yamuk parça yoktu. Montajladım çok iyi çalışıyor.
  5. S

Evet. Betaplusteknoloji.
  6. S

Gamegaraj dakinin fanları yanlış takılmış gibi geldi bana o yüzden fanları alttaki yabancı kanalda ki gibi taktım. Aşırı basit. Stok fanı sök. Plastik ayakları tak. 2 tane hilal şeklinde metal plakayı videodaki gibi tak. Metal plakalarda AM4 yazıyor 7500f ye taktım sorun olmadı sanırım...
  7. S

2 gün önce pearless assassin i 7500f e taktım aşırı fark etti. Buz yaptı işlemciyi. Seside azaldı stok fandan sonra. Getir alışverişte kupon oluyor 200 tl daha ucuza alabilirsin 1379 tl ye geliyor. Rgb siz model. Ben aldım sorunsuz geldi...
  8. S

Hava soğutucu Thermalrıght Peerless nerden alınır ?

Yarın anca açabilirim.
  9. S

Hava soğutucu Thermalrıght Peerless nerden alınır ?

200 tl kupon kullanarak aldım dün elime ulaştı. Henüz kutusunu açıp bakmak nasip olmadı.
  10. S

Yardım 7500f için Hava soğutma önerisi

2 bin tl ye kadar bütçe ayırdım o yüzden sıkıntı olmaz. Düşük bir şey alıp kafa ağrıtmak istemem. Anakarta çok yük binmemesi için pearless assasin daha iyi gibi gözüküyor. Kasaya sığma konusunda sıkıntı yaşarmıyım ?
  11. S

Pearless assassin bu kasaya sığar sanırım bir sorun çıkarmaz. Bu fanların rgb leri nasıl kontrol ediliyor açıp kapatabiliyormuyuz ?
  12. S

7500f işlemci için Corsair 3000D kasaya sığacak bir hava soğutma lazım. Kasaya hangisi rahat sığar tam olarak bilgim yok. Msi pro a620m-e anakart Crucial Pro ram var. Frost commander 140 Pearless assassin 120 Bu 2 soğutmadan hangisi daha uygun olur ya da daha iyi diyebileceğiniz bir soğutma...
Top Bottom