Arama sonuçları: *

1. S

Çözüldü✓ Lian Li Galahad 360mm Sıvı Soğutucu alınır mı??

Arkadaşlar Lian Li Galahad II Trinity AIO 360mm Siyah RGB İşlemci Sıvı Soğutucu 5.000 tl ye alınır mı? fiyatı iyi mi? sizce ?
  2. S

Yardım 7800x3D için soğutucu önerisi

Yani tahmin ettiğim gibi ellerinde olmayınca diğer ürün hep iyi oluyor nedense :) bence sen arkadaşların bahsettiği ürün hakkında illaki jarşılştırma va bideolar vardır araştırmanı öneririm.
  3. S

Hocam satıcılar genelde ellerindeki ürüne devamlı yöneltirler sizin aranızda geçen diyaloğu bilmediğim için sormak istedim arkadaşların önerdiği ürün ellerinde varmıydı?
  4. S

Benim 240 mm yüksüz 55 yüklü 80 civarı . Teşekkürler bilgi için hocam
  5. S

7800x3d yi Kaç derecelerde tutuyor hocam yüklü yüksüz
  6. S

Ryzen R5 7600 işlemci için sıvı soğutma önerisi

Yani ya arızası var pompa çalışmıyor yada montajda ve macunlamada sorun var ikisinden biri. Bence net emin olmadan şuan3.500 tl olan soğutucuyu çöpe atma . 1721987505 Heee atacaksan haber ver biz çöp kovasına atarız 😂
  7. S

Ryzen R5 7600 işlemci için sıvı soğutma önerisi

240 lık soğutma neye göre kötü , Bilgi olsun diye yazıyorum 7800x3 d işlemcide coloormaster 240 mm lik sıvı kullanıyorum oyunlarda 76 yı gördüm yani gayet iyi çalışıyor .
  8. S

240mm Sıvı Soğutma Tavsiyesi

2 numara cooler master i kullanıyorum gayette memnunum .
  9. S

Sıvı soğutma Yanlış mı takılmış? normal mi ?

Senin sttığın resimde de aynı yerde takılı ayrıca o resimdeki senin sisteminden daha iyi bir sistem yani şu demek oluyor oraya takılıyor.
  10. S

Sana sıvı soğutmanın o kasalarda oraya takıldığının resmin attık ayeıca ses sorun var ise forumda diğer tüm arkadaşlar alıp geri getirip gönlünce istediğini yaptırmanı tavsiye etti . Ama sen sonuç odaklı düşünüp bize cevap vermiyorsun senin yaptığın şöyle yaptım şöyle oldu şundan dolayımıdır...
  11. S

Komedi bak neler yazmış 😂😂😂😂😀
  12. S

Arkadaşa uzay kasa resmini attık hala içine sinmedi çünkü anlamak biyetinde değil .
  13. S

Yav kardeşim dün gece 01:30 a kadar anlatamadık benden sonra sabaha 4:50 ye kadar devam etmiş yermemiş gün içinde gelmiş tekrar devam ediyor. ANLAMAZ KARDEŞİM ANLAMAZ ANLATAMAZSINIZ BOŞUNA UĞRAŞMAYIN TROLLÜĞE GİDİYOR ARTIK. Bu yaşa nasıl geldin onu düşüneceğim az müsade.
  14. S

Kardeşim inadınamı yapıyorsun , sistemi kuran adamlar bunu çalıştırıp test ediyorlar hala daha şöyle olsamıydı böyle olsamıydı . Sen forumu gereksiz yere meşgul ediyorsun neyse by kardeşim .
  15. S

Ya kardeşim allah aşkına bak ısrarla insanlara aynı şeyleri defalarca sorduğunun farkında değilsen sana farkında olman için güzelce hatırlatayım , bu teknelojiyi rahat bırak bi çalıştır artık kullan bi sıkıntı yaşarsan ellemeden al götür, çünkü sen panik atak bi arkadaşa benziyorsun sağlığına...
  16. S

1720565542 Resimde şair ne anlatıyor
  17. S

Çözüldü✓ Sıvı soğutma performansı

Daha önce işlemci sıcaklığım 85 dereceleri gördüğü için sıvı soğutmaya geçiş yaptım Cooler Master MasterLiquid ML240L V2 RGB 240mm Intel(1700p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu Bu soğutucuyu taktıktan sonra en az 3 saatlik oyun süresince işlemci 65 dereceyi geçmedi. Bence paranın karşılığını verdi...
  18. S

Çözüldü✓ Sıvı soğutma montajı yardım

Eyvallah hocam teşekkürler
  19. S

Çözüldü✓ Sıvı soğutma montajı yardım

Hocam anakartın sol üst köşede kablo girişi var onu kurtarırmı acaba
Top Bottom