Neler Yeni

Yardım 7800x3D için soğutucu önerisi

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Arkadaş 280 lik güzel sıvı soğutma atmış. Kasamda destekliyor demişsin. Onu tercih etmelisin o zaman.
Arcticin hava soğutmaları çok iyi evet kullandım biliyorum markada çok iyi bir marka fakat şu soğutucu için arcticten daha iyi dediler.

Bünyamina

80+ Platinum
Arcticin hava soğutmaları çok iyi evet kullandım biliyorum markada çok iyi bir marka fakat şu soğutucu için arcticten daha iyi dediler.

Amacın en iyi soğutmayı sağlamak mı ? Gerek yok ki böyle bir sıvı soğutmaya. Buna fazladan vereceğin para cebinde dursun hiç gerek yok.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Amacın en iyi soğutmayı sağlamak mı ? Gerek yok ki böyle bir sıvı soğutmaya. Buna fazladan vereceğin para cebinde dursun hiç gerek yok.
Fiyatı mağazada 4 bin civari bu arada fiyatı bu değil.

Yani yükte 75 i pek geçmesin istiyorum

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal

Hocam satıcılar genelde ellerindeki ürüne devamlı yöneltirler sizin aranızda geçen diyaloğu bilmediğim için sormak istedim arkadaşların önerdiği ürün ellerinde varmıydı?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Hocam satıcılar genelde ellerindeki ürüne devamlı yöneltirler sizin aranızda geçen diyaloğu bilmediğim için sormak istedim arkadaşların önerdiği ürün ellerinde varmıydı?
Yoktu başka mağazadan bunu satın alabilirsin arctic yerine. Bunda seramik pompa var gayet dayanıklıdır dedi bende araştırmadan emin olamadım arctic varken neden bunu önerdi diye.

Sir Degonet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Kemal
Yoktu başka mağazadan bunu satın alabilirsin arctic yerine. Bunda seramik pompa var gayet dayanıklıdır dedi bende araştırmadan emin olamadım arctic varken neden bunu önerdi diye.
Yani tahmin ettiğim gibi ellerinde olmayınca diğer ürün hep iyi oluyor nedense :) bence sen arkadaşların bahsettiği ürün hakkında illaki jarşılştırma va bideolar vardır araştırmanı öneririm.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Yani tahmin ettiğim gibi ellerinde olmayınca diğer ürün hep iyi oluyor nedense :) bence sen arkadaşların bahsettiği ürün hakkında illaki jarşılştırma va bideolar vardır araştırmanı öneririm.
Şu mağazadan alabilirsin dedi önerdi yani ellerinde olmadığından değilde araştırma fırsatı bulamadım o yüzden bişey diyemedim belki bilen vardır diye yazayım dedim.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Link bıraktığım zalman daha iyi dediler ne diyorsun bilgin var mı hava soğutucu önerisi var mı aklında
Mesaj otomatik birleştirildi:

Argb istiyorum fakat hava soğutma dediğim gibi sıvı soğutma mı hava mı kararsızım
Zalmanı yer arctic

Şu mağazadan alabilirsin dedi önerdi yani ellerinde olmadığından değilde araştırma fırsatı bulamadım o yüzden bişey diyemedim belki bilen vardır diye yazayım dedim.
çok düşünme bas parayı geç

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
Enes Bahadır
Zalmanı yer arctic

çok düşünme bas parayı geç
Emin misin testlerine bi bakayım olmazsa 280mm çekeyim bitane arctic.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,330
İsim
Volkan
Emin misin testlerine bi bakayım olmazsa 280mm çekeyim bitane arctic.
çek çek iyidir 360 olanı pahalı artic üstüne pek tanınmam bu bütçede ls570 lt mi ne vardı oda olabilir 360mm ama sana gelmez bu bütçede 280mm max en iyisi artictir onun altına düşeceksen marka olarak git kule tipi al daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom