Sir Degonet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 275
7800x3d yi Kaç derecelerde tutuyor hocam yüklü yüksüzTavsiyemdir.7800x3d ile kullandım.Çok rahat soğutuyor.
7800x3d yi Kaç derecelerde tutuyor hocam yüklü yüksüzTavsiyemdir.7800x3d ile kullandım.Çok rahat soğutuyor.
Yüksüz yaz sıcaklarında 50 yüklü 75 76.yalnız işlemci çok oynak ani ani artıp düşüş sergiliyor kimi zaman.Özellikle yüksüzken.7800x3d yi Kaç derecelerde tutuyor hocam yüklü yüksüz
Arcticin hava soğutmaları çok iyi evet kullandım biliyorum markada çok iyi bir marka fakat şu soğutucu için arcticten daha iyi dediler.Arkadaş 280 lik güzel sıvı soğutma atmış. Kasamda destekliyor demişsin. Onu tercih etmelisin o zaman.
Benim 240 mm yüksüz 55 yüklü 80 civarı . Teşekkürler bilgi için hocamYüksüz yaz sıcaklarında 50 yüklü 75 76
Amacın en iyi soğutmayı sağlamak mı ? Gerek yok ki böyle bir sıvı soğutmaya. Buna fazladan vereceğin para cebinde dursun hiç gerek yok.Arcticin hava soğutmaları çok iyi evet kullandım biliyorum markada çok iyi bir marka fakat şu soğutucu için arcticten daha iyi dediler.
ZALMAN ALPHA28 SİYAH 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ALPHA28 SİYAH 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyatı mağazada 4 bin civari bu arada fiyatı bu değil.Amacın en iyi soğutmayı sağlamak mı ? Gerek yok ki böyle bir sıvı soğutmaya. Buna fazladan vereceğin para cebinde dursun hiç gerek yok.
Hocam satıcılar genelde ellerindeki ürüne devamlı yöneltirler sizin aranızda geçen diyaloğu bilmediğim için sormak istedim arkadaşların önerdiği ürün ellerinde varmıydı?Arcticin hava soğutmaları çok iyi evet kullandım biliyorum markada çok iyi bir marka fakat şu soğutucu için arcticten daha iyi dediler.
ZALMAN ALPHA28 SİYAH 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ALPHA28 SİYAH 2X140mm ARGB AMD/Intel LGA1700 280mm SIVI SOĞUTUCU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Yoktu başka mağazadan bunu satın alabilirsin arctic yerine. Bunda seramik pompa var gayet dayanıklıdır dedi bende araştırmadan emin olamadım arctic varken neden bunu önerdi diye.Hocam satıcılar genelde ellerindeki ürüne devamlı yöneltirler sizin aranızda geçen diyaloğu bilmediğim için sormak istedim arkadaşların önerdiği ürün ellerinde varmıydı?
Yani tahmin ettiğim gibi ellerinde olmayınca diğer ürün hep iyi oluyor nedenseYoktu başka mağazadan bunu satın alabilirsin arctic yerine. Bunda seramik pompa var gayet dayanıklıdır dedi bende araştırmadan emin olamadım arctic varken neden bunu önerdi diye.
Şu mağazadan alabilirsin dedi önerdi yani ellerinde olmadığından değilde araştırma fırsatı bulamadım o yüzden bişey diyemedim belki bilen vardır diye yazayım dedim.Yani tahmin ettiğim gibi ellerinde olmayınca diğer ürün hep iyi oluyor nedensebence sen arkadaşların bahsettiği ürün hakkında illaki jarşılştırma va bideolar vardır araştırmanı öneririm.
Zalmanı yer arcticLink bıraktığım zalman daha iyi dediler ne diyorsun bilgin var mı hava soğutucu önerisi var mı aklında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Argb istiyorum fakat hava soğutma dediğim gibi sıvı soğutma mı hava mı kararsızım
çok düşünme bas parayı geçŞu mağazadan alabilirsin dedi önerdi yani ellerinde olmadığından değilde araştırma fırsatı bulamadım o yüzden bişey diyemedim belki bilen vardır diye yazayım dedim.
Emin misin testlerine bi bakayım olmazsa 280mm çekeyim bitane arctic.Zalmanı yer arctic
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çok düşünme bas parayı geç
![]()
Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 280 A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.399,19 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
çek çek iyidir 360 olanı pahalı artic üstüne pek tanınmam bu bütçede ls570 lt mi ne vardı oda olabilir 360mm ama sana gelmez bu bütçede 280mm max en iyisi artictir onun altına düşeceksen marka olarak git kule tipi al daha iyiEmin misin testlerine bi bakayım olmazsa 280mm çekeyim bitane arctic.